Σασμός: Sneak preview – Θα διαβάσει η Αργυρώ το γράμμα του Αστέρη;

Ο “Σασμός“ συνεχίζεται απόψε.

Η Καλλιόπη καταρρέει υπό το βάρος των μυστικών που κουβαλά. Η Αργυρώ είναι έξω από το δικαστήριο με τον Άγγελο και τη Βασιλική και της τηλεφωνεί ο Σταύρος να τη ρωτήσει πώς εξελίχθηκε η διαδικασία. Όταν κλείνει το τηλέφωνο την πλησιάζει η Βασιλική και της δίνει το γράμμα που έγραψε ο Αστέρης.

Η Άσπα προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, συναντά ωστόσο την άρνησή της. Θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη; Ο Καραπάνος αι η Στέλλα συζητούν για τη Σεμίνα. Η Στέλλα τον ρωτά εάν την έχει εντοπίσει και σε ποια φάση βρίσκονται οι έρευνες που κάνει ο Καραπάνος, προκειμένου να τη βρουν για να καταθέσει όσα είδα τη στιγμή του φόνου.

Ο Γεράσιμος ζητά από τη Στέλλα να τον υπερασπιστεί στη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του, αλλά η στάση της τον εκπλήσσει. Ο Μανόλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν καλείται ως μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη. Ο Αντώνης εξομολογείται στη Μαρίνα ότι θα την περιμένει για όσο χρειαστεί. Την ίδια στιγμή, ένας νέος έρωτας ανθίζει μεταξύ δύο ηρώων, και ο ένας θα δει τον άλλο όπως δεν είχαν φανταστεί ποτέ μέχρι τώρα…

Δείτε το sneak preview εδώ (1):

Δείτε το sneak preview εδώ (2):

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.