Σασμός: Ο θάνατος του Νικηφόρου «κατέκλυσε» το Twitter – «Η πιο δύσκολη σκηνή της σειράς»

Συγκλονιστικές στιγμές, καθηλωτικές ερμηνείες. Εξελίξεις που συγκίνησαν και διαπέρασαν τις καρδιές των τηλεθεατών. Στο πιο συνταρακτικό, επεισόδιο του 3ου κύκλου «Σασμού», ο Νικηφόρος (Γιώργος Αμουτζάς) πέφτει νεκρός.

Το Twitter X σπάραξε. Και παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα ένα επεισόδιο τηλεοπτικής «ανθολογίας».

«Πραγματικά συγκλονιστικές ερμηνείες σε πολύ δύσκολες σκηνές. Συγχαρητήρια σε όλους τους ηθοποιούς, για ακόμα μια φορά απέδειξαν το τεράστιο ταλέντο τους, είμαστε τυχεροί που τους έχουμε» συμφωνεί το Twitter X.

Το «ξεψυχισμένο» «μπαμπά» του Νικηφόρου στην αγκαλιά του Μαθιού (Δημήτρης Λάλος) και το βλέμμα του τελευταίου, μας διαπέρασαν σαν δίκοπο μαχαίρι.

Η εικόνα της Βασιλικής (Μαριλίτα Λαμπροπούλου), ματώνει την καρδιά: «Η Μαριλίτα μας διέλυσε» ομολογεί το Twitter X. Κι αλλού: «Ο θρήνος της Μάνας. Βασιλική μας. Συγκλονιστική Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Χειροκροτώ όρθια».

Μια μάσκα πόνου το πρόσωπό της Βασιλικής, δάκρυα οργής και λύπης το καλύπτουν. Mε την ψυχή γεμάτη πένθος και την καρδιά βουτηγμένη στην απόγνωση σπαράζει όταν ο γιος της ξεψυχά στην αγκαλιά της. Κι ύστερα στρέφεται εναντίον της Καλλιόπης (Μαρία Τζομπανάκη) σε ένα ξέσπασμα, μια έκρηξη που έκανε το Twitter X να υποκλιθεί:

«Δώστε ένα βραβείο στη Μαριλίτα για τη συγκλονιστική της ερμηνεία». Κάποιοι μιλούν και για «ερμηνεία για Όσκαρ».

Αλλά και η κραυγή της Καλλιόπης λύγισε και τους πιο ψύχραιμους, ραγίζοντας καρδιές. «Υποκλίνομαι στη Τζομπανάκη». «Θεϊκή ερμηνεία από την Τζομπανάκη» υπογραμμίζει το Twitter X .

Δείτε τα Tweets που ξεχώρισαν:

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ