Σασμός: Ο Νικηφόρος παίρνει όπλο και ζητά δικαίωση – Sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην δραματική σειρά «Σασμός», στον Alpha. Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο απόψε, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στις 21:00. Οι υποψίες της Βασιλικής για τον Αντρέα και τον ρόλο του στην υπόθεση Φαρμάκη περνούν από τον Γιώργο στον Αντώνη και φτάνουν στη Στέλλα. Εκείνη ακόμα ερευνά την πιθανότητα ο θάνατος του Ευθύμη να ήταν αυτοκτονία.

Η Καλλιόπη μετά τις αποκαλύψεις, μαίνεται κατά του Παύλου και αποκλείει κάθε πιθανότητα σασμού, ενώ Αστέρης και Μαθιός δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη σύγκρουση που έφερε η αποκάλυψη της αλήθειας για τον Στεφανή.

Κάτω από τα μάτια όλων ο Νικηφόρος μαθαίνει για τον Παύλο και την πρόθεση της Καλλιόπης να ξεπληρώσει το κρίμα μόνη της, και με ένα όπλο στο χέρι αναλαμβάνει να καθαρίσει ο ίδιος.

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε το trailer

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Γιώτα Φέστα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ