Σασμός: Ο Μαθιός και ο Αστέρης καταδιώκουν τον Σταύρο

Η σειρά «Σασμός» συνεχίζεται με καταιγιστικές εξελίξεις, καθώς ο Σταύρος έχει χάσει τον έλεγχο.

Ο Βαγγέλης προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο να δώσει το παιδί ενώ εκείνος του ζητά να τον βοηθήσει να το σκάσει.  Ο Μαθιός και ο Αστέρης καταδιώκουν τον Σταύρο. Όλοι αγωνιούν για την κατάληξη της ιστορίας.

Ο Λευτέρης ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Μανόλη και το Νικηφόρο. Ο Παύλος ζητά από την Αιμιλία μια απάντηση για τη σχέση τους. Η Νάντια με το Νικηφόρο κάνουν το τεστ dna.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 84

Η ανεύρεση του πτώματος του Πάνου φέρνει σε δύσκολη θέση την Αιμιλία, κάνει καχύποπτο τον Αντώνη και προκαλεί νέα σύγκρουση μεταξύ της Θοδώρας και του Λευτέρη, που καλείται να αποφασίσει πια ποιον δρόμο θα επιλέξει. Στο μεταξύ η Νάντια αποκαλύπτει στη Τζένη ότι γνωρίζει για τη ψεύτικη εγκυμοσύνη της, ενώ ο Νικηφόρος μιλά με τον παπα Μιχάλη για το παλιό test dna. Με τον Πετράκη πια στα χέρια της η Αργυρώ αναζητά τα επόμενα βήματά της με τον Αστέρη. Η αντίσταση της Μαρίνας και της Καλλιόπης, όμως, μοιάζει οριστική. Ο Παύλος από την άλλη καλείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα κατάματα. Η βεντέτα με τους Σταματάκηδες θα του κοστίσει τη γυναίκα της ζωής του.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου –  Επεισόδιο 85

Η Μαρίνα ανακοινώνει στην Αργυρώ κάτι που θα την ταράξει, ενώ Παύλος και Καλλιόπη έχουν μια συζήτηση που θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Ο Μαθιός και ο Αστέρης σχεδιάζουν τη ζωή τους με την Βασιλική και την Αργυρώ, δυστυχώς όμως τα γεγονότα θα τους προλάβουν για ακόμα μία φορά. Ο Λευτέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση, την ίδια ώρα που ο κλοιός για το φόνο του Πάνου σφίγγει. Η δίψα για εκδίκηση δύο προσώπων θα ενοχοποιήσουν το πλέον απρόσμενο άτομο. Ο παπά-Μιχάλης προσπαθεί να συμβουλεύσει τον Νικηφόρο για το τεστ DNA. Ενώ  η Τζένη παίρνει μια παράτολμη απόφαση.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 86

Ο Μαθιός κρύβεται, για να μη συλληφθεί για τον φόνο του Πάνου. Ο Αστέρης σπεύδει να τον βοηθήσει, ενώ η Καλλιόπη κι η Βασιλική αγωνιούν. Παράλληλα ο Λευτέρης ταράζεται με την προειδοποίηση της Αιμιλίας, ενώ την ίδια στιγμή, ο Ευθύμης φαίνεται να έχει κάποιο δόλιο σχέδιο. Η σχέση της Αργυρώς με την Άσπα εντείνεται λόγω του Αστέρη και ο Μύρος κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στην Άσπα που το σκέφτεται. Η Μαρίνα με τον Αντώνη ανακοινώνουν τα νέα στην οικογένεια μέσα σε κλίμα χαράς. Κι ενώ η Τζένη είναι έτοιμη να πει στον Νικηφόρο την αλήθεια για την εγκυμοσύνη, η απόφασή της ανατρέπεται για άλλη μια φορά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ