Σασμός: Το σατανικό σχέδιο της Θοδώρας για να εκδικηθεί τον Πετρή με “όπλο” τη νέα του ερωμένη

Η νέα σειρά “Σασμός” έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές οι οποίοι “διψούν” για spoilers.

Η Σεμίνα έχει πάρει το μυαλό του Πετρή και οι δυο τους ζουν τον μεγάλο έρωτα, παρόλο που η πρώτη έχει σχέση με τον διευθυντή του ξενοδοχείου που κινεί τα νήματα κυκλώματος αρχαιοκαπήλων.

Η πεισματάρα Θοδώρα που καραδοκεί, μόλις δει ποια είναι η ερωμένη του Πέτρου, θα γίνει πυρ και μανία. Δεν μπορεί να διανοηθεί πως εκείνος κατάφερε να προχωρήσει τόσο γρήγορα τη ζωή του έπειτα από όλα όσα της έκανε, ενώ αυτή πήγε να διαλύσει τον αρραβώνα και τον γάμο της με τον Γιώργη.

Σασμός

Την ίδια στιγμή η Σεμίνα ζητάει από τον Πέτρο να σταματήσουν να βρίσκονται γιατί ο κίνδυνος είναι τεράστιος καθώς η μόνιμη σχέση της έχει αρχίσει να την υποψιάζεται.

Από την άλλη, η Θοδώρα, αφού θα βάλει φωτιές στον Νικηφόρο για τον αδελφό της τον Μανόλη και τον θάνατο του πατέρα του Στεφανή, προετοιμάζεται να καταστρέψει και τον Πετρή. Μαθαίνει για τη Σεμίνα και αμέσως την προσεγγίζει χωρίς να της πει ποια είναι στ’ αλήθεια, με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί μεταξύ τους μία λυκοφιλία.

Οι δυο τους σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, αρχίζουν να κάνουν παρέα μόνο που η Σεμίνα δεν αντιλαμβάνεται σε τι κίνδυνο βρίσκεται. Η Θοδώρα θέλει να την εκδικηθεί και να πονέσει και τον Πετρή. Έτσι ετοιμάζει τη χαριστική της βολή με τις συνέπειες των πράξεών της να είναι ολέθριες.

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.