Σασμός: Δυνατό spoiler για συνάντηση ανάμεσα σε Στέλλα και Αργυρώ

Ένα δυνατό spoiler για τη σειρά “Σασμός” που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές έδωσε η Ευγενία Σαμαρά που υποδύεται τη “Στέλλα”.

Η Στέλλα είναι έγκυος από τον Αστέρη γεγονός που κάνει τη σχέση του με την Αργυρώ να κλονιστεί.

Η Ευγενία Σαμαρά αποκάλυψε πως στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τη Στέλλα να συναντά την Αργυρώ. Επιπλέον ανέφερε πως η Στέλλα παραμένει ερωτευμένη με τον Αστέρη ενώ μίλησε και για τη φωτογραφία της με νυφικό που ανέβασε στο Instagram, αφήνοντας τους φανατικούς της σειράς “Σασμός” με την απορία για το ποιος θα είναι ο γαμπρός.

Σασμός: Η “Στέλλα” πόζαρε ως νύφη και όλοι έμειναν με την απορία

Μεγάλο ερώτημα παραμένει τι θα συμβεί με τον έρωτα ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ, αφού τελικά ο πρώτος μαθαίνει πως η Στέλλα είναι έγκυος. Το γεγονός αυτό βάζει πολλά εμπόδια στο ζευγάρι και τους αναγκάζει να απομακρυνθούν.

Η Ευγενία Σαμαρά, που υποδύεται την Στέλλα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου είναι ντυμένη νύφη.

«Σήμερα είναι η μέρα που θα κάψω το μυαλουδάκι των αγαπημένων τηλεθεατών του @sasmos_alphatv_official . Στελλίτσα Καμαριωτάκη νύφη. Κάντε σενάρια ελεύθερα. Ευχαριστώ. Καλό βράδυ» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Σασμός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ