Σασμός: Η Μαρίνα ανακοινώνει στην Αργυρώ κάτι που θα την ταράξει

Η σειρά «Σασμός» συνεχίζεται με ανατροπές.

Η Μαρίνα ανακοινώνει στην Αργυρώ κάτι που θα την ταράξει, ενώ Παύλος και Καλλιόπη έχουν μια συζήτηση που θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Ο Μαθιός και ο Αστέρης σχεδιάζουν τη ζωή τους με την Βασιλική και την Αργυρώ, δυστυχώς όμως τα γεγονότα θα τους προλάβουν για ακόμα μία φορά.

Ο Λευτέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση, την ίδια ώρα που ο κλοιός για το φόνο του Πάνου σφίγγει. Η δίψα για εκδίκηση δύο προσώπων είναι τέτοια, που θα ενοχοποιήσουν το πλέον απρόσμενο άτομο. Ο παπά-Μιχάλης προσπαθεί να συμβουλεύσει τον Νικηφόρο για το τεστ DNA. Ενώ  η Τζένη παίρνει μια παράτολμη απόφαση.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 86

Ο Μαθιός κρύβεται, για να μη συλληφθεί για τον φόνο του Πάνου. Ο Αστέρης σπεύδει να τον βοηθήσει, ενώ η Καλλιόπη κι η Βασιλική αγωνιούν. Παράλληλα ο Λευτέρης ταράζεται με την προειδοποίηση της Αιμιλίας, ενώ την ίδια στιγμή, ο Ευθύμης φαίνεται να έχει κάποιο δόλιο σχέδιο. Η σχέση της Αργυρώς με την Άσπα εντείνεται λόγω του Αστέρη και ο Μύρος κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στην Άσπα που το σκέφτεται. Η Μαρίνα με τον Αντώνη ανακοινώνουν τα νέα στην οικογένεια μέσα σε κλίμα χαράς. Κι ενώ η Τζένη είναι έτοιμη να πει στον Νικηφόρο την αλήθεια για την εγκυμοσύνη, η απόφασή της ανατρέπεται για άλλη μια φορά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ