Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη ένα βήμα πριν από τον θάνατο

Ο “Σασμός” επιστρέφει απόψε με νέο επεισόδιο. Ο κόσμος του Αστέρη γκρεμίζεται και η αντίδρασή του θα είναι απρόβλεπτη, όταν μαθαίνει απρόσμενα την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή. Ένα νέο μέτωπο ανοίγει, φέρνοντας αντιμέτωπους Μαθιό και Αστέρη. H αλήθεια για το θάνατο του Βασίλη πέφτει σαν βόμβα στην Καλλιόπη, η οποία βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται για άλλη μία φορά. Καλεί τους γιους της στο σπίτι και τους ανακοινώνει ότι η βεντέτα ανοίγει ξανά. Ένας νέος κύκλος αίματος φαίνεται να ξεκινά και κανείς δεν θα είναι ασφαλής!

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 17

Ο Παύλος αναλαμβάνει και επίσημα το οινοποιείο του Φαρμάκη, προσλαμβάνοντας τον Βαγγέλη. Η Στέλλα παραιτείται από δικηγόρος του Αντρέα, ωστόσο εκείνος δε φαίνεται να έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Κι ενώ οι ετοιμασίες για τους αρραβώνες συνεχίζονται, ο Αστέρης μαθαίνει απρόσμενα την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή.

Ο κόσμος του γκρεμίζεται και η αντίδρασή του θα είναι απρόβλεπτη. Η Θοδώρα επισκέπτεται το γυναικολόγο και μαθαίνει κάτι, που θα την κάνει να καταρρεύσει. Την ίδια στιγμή, η γιαγιά Ειρήνη καλεί τον Αντρέα στο σπίτι για να του μιλήσει για το σασμό. Η συνάντηση αυτή θα εξελιχθεί σε μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των δυο τους, και θα οδηγήσει την ηλικιωμένη γυναίκα ένα βήμα πριν το θάνατο.

Δείτε το trailer εδώ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ