Σασμός: Η Αργυρώ συγκρούεται με τον Σταύρο και την Άσπα

Όσα θα δούμε απόψε στη σειρά “Σασμός

Όσο ο Νικηφόρος προσπαθεί να παλέψει τα αισθήματά του για τη Νάντια, ο Μανόλης έχει ήδη αρχίσει να μπλέκεται στα δίχτυα του Ευθύμη. Βρίσκει ένα στοιχείο που φέρνει σε δύσκολη θέση τον Λευτέρη, ο οποίος αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα για χάρη της Θοδώρας.

Καθώς Μαθιός κι Αστέρης προσπαθούν να εξασφαλίσουν το μέλλον του Νικηφόρου, η Αργυρώ  συγκρούεται με τον Σταύρο και την Άσπα. Ο Παύλος θυμάται τα γενέθλια της Αιμιλίας που παλεύει με τις αναμνήσεις. Η Νάντια πάει στη δουλειά της Βασιλικής προσπαθώντας να μάθει περισσότερα για τον Μαθιό.

Σασμός: Τετάρτη 30 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 43

Η Αργυρώ αμφιταλαντεύεται για το αν θα πουλήσει τα κτήματα στον Αστέρη, με τη Μαρίνα και την γιαγιά να την συμβουλεύουν να το κάνει. Όταν όμως η Άσπα μαθαίνει τις προθέσεις της αποφασίζει να δράσει. Παράλληλα ο Νικηφόρος χωρίζει με την Τζένη, αλλά δεν είναι τόσο αυτό που τον απασχολεί όσο το πότε θα μπει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιο της Καλλιόπης για τα κτήματα.  Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία καταλήγει να περάσει τα γενέθλια της με τον Παύλο και ξυπνούν οι αναμνήσεις, σπάζοντας τον πάγο μεταξύ τους. Ο Μαθιός βλέπει τη Βασιλική να κουβεντιάζει με τον Ευθύμη και αποφασίζει να τον επισκεφτεί. Ο Αστέρης αντιλαμβάνεται πως ο Νικηφόρος συνωμοτεί με την Καλλιόπη και μοιράζεται με τον Αντώνη τις υποψίες του Νικηφόρου για τον Παύλο.

Σασμός: Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου –  Επεισόδιο 44

Η Αργυρώ, πιεσμένη, αποφασίζει να πουλήσει τα κτήματα στους Σταματάκηδες. Ο Παύλος διαφωνεί και κάνει πρόταση να τα αγοράσει ο ίδιος. Η Καλλιόπη δεν συμφωνεί με τη συνεννόηση Αστέρη-Αργυρώς και έρχεται σε σύγκρουση για ακόμη μια φορά μαζί του. Έκτακτα οικογενειακά συμβούλια συγκαλούνται και στις δύο οικογένειες. Την ίδια στιγμή, τα πρώτα σύννεφα στον γάμο Μαθιού-Βασιλικής κάνουν την εμφάνισή τους. Ο Μαθιός προειδοποιεί τον Ευθύμη, απειλώντας τον ανοικτά να προσέχει τις συναναστροφές του με την οικογένειά του. Η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει ποια είναι η χάρη που χρωστά στον Αστέρη, ενώ το χάσμα μεταξύ Αιμιλίας και Δημήτρη μοιάζει δύσκολο να γεφυρωθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ