Σασμός: Η Αργυρώ καταλήγει σε μια οδυνηρή συμφωνία με τον Αστέρη

Εξελίξεις στη σειρά “Σασμός” απόψε. Μανόλης και Νάντια φτάνουν σε μια σημαντική συνειδητοποίηση, ενώ η Βασιλική αγωνιά για την τύχη της.

Ο Μαθιός επιδιώκει μια συνάντηση με τον Βρουλάκη που κρέμεται από τα χέρια της Στέλλας, ενώ ο Ευθύμης παίρνει απ’ τον Λευτέρη μια πληροφορία που ίσως του σώσει τη ζωή. Κι ενώ ο Τόλης νομίζει πως ο εχθρός του είναι πια ο Παντελής, το γράμμα του φτάνει στα πιο επικίνδυνα χέρια.

Καθώς η καταιγίδα πλησιάζει και είναι έτοιμη να ξεσπάσει η Αργυρώ καταλήγει σε μια οδυνηρή συμφωνία με τον Αστέρη, ενώ την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο ο Αντώνης χαροπαλεύει.

Τετάρτη 29 Μαρτίου – Επεισόδιο 106

Όσο ο Αντώνης δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, η Μαρίνα δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη στο νοσοκομείο. Η Αργυρώ προσπαθεί να ισορροπήσει στις νέες εξελίξεις με τον Αστέρη και τη Βασιλική να τη στηρίζουν.

Ο Νικηφόρος με τον Μανόλη κάνουν νέα σχέδια για τη ζωή τους, ενώ η Νάντια δέχεται μία πρόταση. Στο μεταξύ, ο Ευθύμης πλησιάζει στην αποκάλυψη ενός σκοτεινού μυστικού και ο Λευτέρης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη εξέλιξη.

Σασμός

Πέμπτη 30 Μαρτίου – Επεισόδιο 107

Ο Μαθιός βρίσκεται σε απόγνωση συνειδητοποιώντας ότι το όπλο του φόνου του Στεφανή έχει εξαφανιστεί. Η Καλλιόπη προσπαθεί να τον καθησυχάσει και μαζί αναλαμβάνουν δράση. Η Μαρίνα περνά κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο στο πλευρό του Αντώνη. Η Νάντια φεύγει οριστικά από το σπίτι των Σταματάκηδων, ένας εφιάλτης από το παρελθόν της, όμως, θα της χτυπήσει και πάλι την πόρτα.

Ο Ευθύμης ερευνά τα όσα έμαθε από το γράμμα του Κώστα, ενώ ο Τόλης θα έχει έναν απρόσμενο επισκέπτη στην καντίνα. Ο Μανόλης αποφασίζει, με την παραίνεση του Παύλου, να αντιμετωπίσει τον Φαρμάκη στα ίσα. Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό και η αντίστροφη μέτρηση για αυτόν μοιάζει να έχει ξεκινήσει…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ