Σασμός : Ερωτική συμμαχία Εύας – Αντρέα απόψε στις 21:00 στον Alpha

Εξελίξεις που συγκλονίζουν φέρνει το αποψινό επεισόδιο της σειράς “Σασμός” που θα προβληθεί στις 21:00 στον Alpha

Η απώλεια του παιδιού της συντρίβει τη Θοδώρα, που βλέπει τα όνειρά της να καταστρέφονται για ακόμη μια φορά. Το πένθος πέφτει βαρύ στο σπίτι των Αγγελάκηδων.

Η Καλλιόπη και ο παπάς προσπαθούν να συνεφέρουν τη Βασιλική, αλλά εκείνη, μετά το χαμό του Νικηφόρου, μοιάζει να έχει μπει πια σε έναν κόσμο χωρίς επιστροφή. Ο Αστέρης προσπαθεί να μάθει ποιος του στέλνει τα απειλητικά μηνύματα.

Η Εύα και ο Αντρέας έρχονται όλο και πιο κοντά, διαμορφώνοντας σταδιακά μια ερωτική συμμαχία, από την οποία κανείς  από τους δύο δεν θα μπορέσει να λοξοδρομήσει. Ο Παύλος και η γιαγιά συζητούν για τα όσα έμαθε η Καλλιόπη σχετικά με τη δολοφονία του Βασίλη.

 Αποκαλύπτει στον Παύλο ότι μπορεί να σταματήσει την καταιγίδα που ξέσπασε, γιατί υπάρχουν κάποια μυστικά που γνωρίζει και ίσως ήλθε η ώρα να τα αποκαλύψει!

 

Δείτε το sneak preview εδώ 

Δείτε το trailer εδώ 

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ