Σασμός: Η Αργυρώ παλεύει αν πρέπει να πει την αλήθεια στον Αστέρη για τον Πετρή

Νέο επεισόδιο για τη σειρά του Alpha,  Σασμός.

Ο Ευθύμης ζητά από Μαθιό τα χρωστούμενα του Στεφανή. Η Καλλιόπη μαθαίνει για τον καβγά του Αστέρη με τον Σταύρο και τη ζώνουν τα φίδια. Η Αργυρώ παλεύει αν πρέπει να πει την αλήθεια στον Αστέρη για τον Πετρή. Η Μαρίνα δέχεται ν’ ακολουθήσει τον Αντώνη στην Αθήνα. Η Νάντια δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από τη Βασιλική, και ξαφνιάζει τον Μαθιό και το Νικηφόρο που δεν ξέρει τι να κάνει μετά την αποκάλυψη της Τζένης.

Η Τζένη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια αναπάντεχη αλήθεια. Ο Παύλος και η Αιμιλία έρχονται κοντά μετά την αποκάλυψη του Ευθύμη. Η Άννα φέρνει οικογενειακό κλίμα στο σπίτι του Λευτέρη και της Θοδώρας ενώ ο Παντελής προσπαθεί να καλύψει την απουσία της Άννας στο χωριό.

Σασμός: Πέμπτη 26 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 65

Ο Σταύρος έχει δεύτερες σκέψεις για τις αποφάσεις του ενώ ο Αστέρης συναντά τον Ευθύμη για το χρέος του Στεφανή. Ο Μαθιός ανακαλύπτει τις παράνομες δουλειές του Στεφανή. Τα δύο αδέρφια πρέπει να πάρουν μια απόφαση. Η Αιμιλία αποφασίζει να πάει να βρει τον Δημήτρη στην Αθήνα ενώ ο Παπάς συμβουλεύει τον Παύλο να είναι ειλικρινής απέναντί της.

Κι ενώ η Μαρίνα παίρνει σημαντικές αποφάσεις για την ζωή της, η Άσπα νιώθει παρείσακτη στην οικογένεια. Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης έχει μια μυστική συνάντηση ψάχνοντας το παρελθόν του Ευθύμη, ενώ ο Μαθιός επισκέπτεται τον Σταύρο. Ο Μανόλης με το Νικηφόρο ξεκινάνε τα θερμοκήπια αλλά το θέμα της Νάντιας είναι αγκάθι μεταξύ τους. Ο Παντελής περνά δύσκολα χωρίς την Άννα ενώ η Κατερίνα μεσολαβεί. Η Σοφία ενοχλείται από την ύποπτη συμπεριφορά του Τάσου που κάτι της κρύβει.

Σασμός: Παρασκευή 27 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 66

Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να μάθει τι κρύβει ο Τόλης ενώ η Αργυρώ μοιάζει ανακουφισμένη από την απόφαση του Σταύρου να της δώσει το διαζύγιο. Ο Λευτέρης μαθαίνει για το παρελθόν του Φαρμάκη και της Ρέας από τον πατέρα της, ενώ οι υποψίες του Αντώνη για τους λόγους που οδήγησαν στην μετάθεσή του, πυκνώνουν. Ο Μανόλης αντιμετωπίζει στα ίσια τον Νικηφόρο, ζητώντας του το λόγο για τη Νάντια. Την ίδια στιγμή, η Τζένη βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ψέμα που έχει πει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ