Σασμός: Άγρια σύγκρουση του Αντώνη με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς “Σασμός” απόψε στις 21:00 στον Alpha.

Το γράμμα της Εύας ξεδιαλύνει το μυστήριο και κάνει τους Σταματάκηδες να τη δουν με άλλο μάτι, έστω και μετά θάνατον. Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Αντώνη σηματοδοτεί την άγρια σύγκρουσή του με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη.

Δύο διαφορετικοί κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι και θα υπάρξουν απώλειες. Η Μαρίνα επισκέπτεται τον Μαθιό, και του λέει κάτι, που θα τον εκπλήξει. Η απειλή της οικογένειας των Μουντάκηδων όλο και θεριεύει, και η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Τηλέμαχο να ταχθεί με το μέρος τους και να βοηθήσει, ώστε να αποφευχθούν τα αντίποινα.

Οι ώρες κυλούν αργά και βασανιστικά στο κελί για τη Βασιλική, που κάνει μαύρες σκέψεις για το μέλλον της, όπως και η Θοδώρα, για αυτό που περιμένει τον Γιώργο.

Ο τελευταίος, σε μία συζήτηση με τον Αντώνη, θα καταλάβει ότι τα χειρότερα είναι μπροστά. Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και καμία πράξη, ανεξαρτήτως κινήτρου, δε θα μείνει ατιμώρητη…

Η Βασιλική ανησυχεί πως η Στέλλα, στην προσπάθειά της να την υπερασπιστεί, θα καταστρέψει τη σχέση της με τον εισαγγελέα

Δείτε το trailer εδώ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ