Σάκης Τανιμανίδης: Τέλος στις φήμες ότι μετακομίζει στον Alpha την επόμενη σεζόν

Το τρέιλερ που αποκάλυψε την τηλεοπτική συνέχεια του παρουσιαστή.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Τον τελευταίο καιρό υπήρχε μια έντονη φημολογία ότι ο Alpha είχε βρει τον παρουσιαστή για το πολυσυζητημένο Deal στο πρόσωπο του Σάκη Τανιμανίδη.

Χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια της προβολής του επεισοδίου του Dragons Den II και συγκεκριμένα σε κάθε διαφημιστικό διάλειμμα, έπαιζε τρέιλερ που καλούσε τους τηλεθεατές να δηλώσουν συμμετοχή στο Dragons Den III.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «DRAGONS’ DEN GREECE», το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας ήταν εξαρχής μια πρόταση του Σάκη Τανιμανίδη στο κανάλι του Αμαρουσίου και το πρόσωπο του παρουσιαστή έχει ταυτιστεί με το συγκεκριμένο project.

Το τηλεοπτικό κοινό ανταποκρίνεται θερμά στον 2ο κύκλο του «DRAGONS’ DEN GREECE», τα νούμερα τηλεθέασης είναι παραπάνω από ικανοποιητικά και ήταν αυτό που έδωσε ουσιαστικά το πράσινο φως να συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν στην τηλεόραση του ΑΝτ1.

Το τρέιλερ δηλώσεων συμμετοχής στον επόμενο κύκλο του project δίνει ένα τέλος στις φήμες περί τηλεοπτικής μετακόμισης του παρουσιαστή.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ