Rouk Zouk: Η ερώτηση για την Ζέτα Μακρυπούλια και η επική αντίδρασή της – “Θα το πάρω πολύ προσωπικά”

Άφθονες στιγμές γέλιου χαρίζει στο τηλεοπτικό κοινό κάθε φορά το Rouk Zouk με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Σε πρόσφατο επεισόδιο η Ζέτα Μακρυπούλια “έγινε”… ερώτηση, με την ίδια να διαβάζει την σχετική καρτέλα και να διαπιστώνει πως έπρεπε να ζητήσει από μέλος της ομάδας να της πει πέντε εκπομπές τις οποίες έχει παρουσιάσει.

Η Ζέτα Μακρυπούλια φάνηκε να ξαφνιάζεται, καθώς προφανώς δεν περίμενε να αποτελέσει το “ζητούμενο” της ερώτησης, ωστόσο συνέχισε κανονικά τη διαδικασία.

Ο πρώτος παίκτης αποδείχθηκε “δυνατός”, αφού μπόρεσε και βρήκε πέντε εκπομπές, με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια, όπως του ζητήθηκε.

Σειρά είχαν οι συμπαίκτες του, οι οποίοι έπρεπε να πετύχουν τις εκπομπές που είχε προηγουμένως αναφέρει. Μάλιστα, επαναλαμβάνοντας την ερώτηση στους υπόλοιπους παίκτες που δεν την είχαν ακούσει, καθώς φορούσαν ακουστικά, η Ζέτα Μακρυπούλια είπε χαρακτηριστικά: “Είναι περίεργο να λέω ‘έτσι’ το όνομα μου, σαν να μιλάω για κάποια άσχετη. Θα το κάνω όμως, επειδή είμαι επαγγελματίας”, είπε με χιούμορ.

“Έχω άγχος. Θα το πάρω πολύ προσωπικά, αν δεν σας δώσω πέντε χιλιάδες ευρώ σήμερα” είπε σε άλλο σημείο του βίντεο που ανέβασε η εκπομπή στα social media η Ζέτα Μακρυπούλια.

Για την ιστορία, οι υπόλοιποι παίκτες δεν τα κατάφεραν, ωστόσο η ερώτηση με επίκεντρο την παρουσιάστρια και οι ατάκες της ήταν απολαυστικές!

Δείτε την ανάρτηση που έκανε το Rouk Zouk

Exit mobile version