Ρώμας: Ο Φατσέας είναι υπαρκτό πρόσωπο – Γιατί συγκινήθηκε μιλώντας για τον Σκιαδαρέση – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και την Μπέσυ Μάλφα. Παρέμβαση στην εκπομπή, για να μιλήσει για τους δύο δημοφιλείς ηθοποιούς, έκανε ο Χάρης Ρώμας.

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του Φατσέα και τόνισε πως “ο συγκεκριμένος ρόλος γεννήθηκε από έναν συγκεκριμένο άνθρωπό που μου είχε πει ότι “δεν θα έρθω με τη φίλη μου σήμερα, θα έρθω σόλον”. Και συνέχισε “ετσι μας δημιουργήθηκε, εμένα και της Άννας Χατζησοφιά, ένα κλίμα ότι πρέπει να φτιάξουμε έναν λαϊκό άτομο που έχει όλα αυτά τα γνωρίσματα του Φατσέα”.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον λόγο που επέλεξε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση για τον ρόλο του Φατσέα, ο Χάρης Ρώμας ανέφερε πως δεν γνώριζε προσωπικά τον Γεράσιμο πριν από το “Καφέ της Χαράς”, αλλά έμεινε άλαλος όταν τον είδε στον κινηματογράφο. “Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος ηθοποιός που καταφέρνει τα ακραία πράγματα να τα κάνει απολύτως πιστευτά και απολύτως ρεαλιστικά” είπε χαρακτηριστικά.

“Είχαμε την τύχη να δουλέψουμε με έναν -τέτοιας πρώτης ποιότητος- άνθρωπο, ο οποίος έμελλε να γίνει και ένας από τους πιο αγαπητούς μου φίλους σε αυτή τη δουλειά. Με τον Γεράσιμο μας συνδέει μία αληθινή ανδρική φιλία και τον εμπιστεύομαι απόλυτα” είπε συγκινημένος ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ