Ράνια Τζίμα: «Oops I did it again» – Τι απάντησε για το περιστατικό με το ηλεκτρονικό τσιγάρο στο δελτίο

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA, Χαμογέλα και πάλι, ήταν καλεσμένη η Ράνια Τζίμα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο στιγμιότυπό με το ηλεκτρονικό τσιγάρο στον αέρα του δελτίου ειδήσεων. Εξάλλου, το βίντεο από το περιστατικό έκανε τον γύρο των social media και σχολιάστηκε πολύ.

«Έγινα πάλι viral; Oops, I did it again. Εντάξει, τι να πω; Καπνίζω. Δεν είμαι χαρούμενη που καπνίζω. Δεν είμαι περήφανη που καπνίζω. Παρακαλώ πολύ, μην καπνίζετε αν μπορείτε», ανέφερε η Ράνια Τζίμα.

«Κι εγώ θα προσπαθήσω να το κόψω, είναι στόχος ζωής για μένα αυτό κάπου παρακάτω. Αλλά και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι κανονικοί, που μπορεί πού και πού να καπνίσουμε, να πιούμε ένα ποτό. Δεν είμαστε γυάλινοι. Και τρώμε και κοιμόμαστε και καπνίζουμε και όλα. Είμαστε κανονικοί άνθρωποι» τόνισε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

«Δεν βλέπω τι γράφεται για μένα στο Twitter και ούτε πρόκειται. Δεν γίνεται να κάνω αυτή τη δουλειά. Αν κάνω αυτή τη δουλειά, δεν θα κάνω τη δική μου. Επειδή είσαι άνθρωπος και αυτό μπορεί να σε επηρεάσει, μπορεί να σε απομακρύνει από το δικό σου κέντρο. Θα συμβεί και πρέπει να το αποφύγεις», κατέληξε η Ράνια Τζίμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ