Ραδιο-μαραθώνιος του Ράδιο Κρήτη: Δίνουμε ελπίδα και φτερά στους μικρούς αγγέλους

Με στόχο άλλο ένα βήμα πιο κοντά για την ολοκλήρωση του παιδικού ξενώνα το «Σπίτι των Αγγέλων» που θα στεγάσει μικρά και απροστάτευτα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, να επιτευχθεί, το Ράδιο Κρήτη 101,5 Fm, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου οργανώνει Ράδιο-μαραθώνιο αγάπης και προσφοράς.

Η παραπάνω δράση ξεκίνησε σήμερα , στις 9:00 π.μ., και θα ολοκληρωθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2017, στις 5:00 μ.μ., μέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας με την ονομασία «ΠΡΟΣΦΕΡΩ» των εταιριών κινητής τηλεφωνίας COSMOTE, VODAFONE, & WIND ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε., όπου θα μπορούν οι συνδρομητές να στέλνουν μήνυμα στο 54234 γράγοντας πρώτα τη λέξη “Σπίτι” .Το κόστος θα είναι 1 ευρώ + ΦΠΑ) ενισχύοντας την αποπεράτωση του παιδικού ξενώνα το «Σπίτι των Αγγέλων».

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν χρήματα στον ειδικό λογαριασμό της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας. (IBAN: GR4608700980000300002808696).

Να σημειωθεί ότι τη δράση στηρίζουν η Περιφέρεια Κρήτης , δήμοι του νησιού και πολλοί φορείς οι οποίοι και μέσω και των ραδιοφωνικών μηνυμάτων τους καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν στον Ραδιομαραθώνιο αγάπης και να προσφέρουν προκειμένου το όραμα να γίνει πράξη και οι μικροί άγγελοι που περιμένουν μια στοργική αγκαλιά και ένα χάδι να βρουν επιτέλους το δικό τους σπίτι… Το σπίτι που ταιριάζει σε… Αγγέλους…

Υπενθυμίζεται ότι το « Σπίτι των αγγέλων» θα είναι το πρώτο σπίτι στην Κρήτη φιλοξενίας μικρής ομάδας παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο και θα υποστηρίξει την εναλλακτική φροντίδα παιδιών με καινοτόμες πρακτικές με απώτερο στόχο την ανάδειξη του θεσμού της αναδοχής.

Πηγή: ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ