Ράδιο Αρβύλα: Τι τηλεθέαση έκαναν στην επιστροφή τους

Ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στις οθόνες το βράδυ της Δευτέρας έπειτα από το διάλειμμα των εορτών και τον σάλο με τον πρώην συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ράδιο Αρβύλα: Η τηλεθέαση το βράδυ της Δευτέρας

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα σημείωσαν ποσοστό 22,7% στην τηλεθέαση του δυναμικού κοινού και 19% στην τηλεθέαση του γενικού συνόλου.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά.

Ράδιο Αρβύλα: Οι αλλαγές και τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη

 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί παρελθόν για την εκπομπή μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις εις βάρος του καταγγελίες.

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης εμφανίστηκαν με νέα διάταξη στο πλατό. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης καθόταν στη μέση του γραφείου, στα αριστερά του είχε τον Χρήστο Κιούση και στα δεξιά του τον Γιάννη Σερβετά. Μέχρι πρότινος ο Χρήστος Κιούσης καθόταν δίπλα στον Γιάννη Σερβετά.

Οι Ράδιο Αρβύλα απάντησαν με τον δικό τους τρόπο στις φήμες που ήθελαν την εκπομπή να αλλάζει όνομα.  Αντώνης Κανάκης, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς, στάθηκαν όρθιοι μπροστά στο γραφείο και η φωνή από το βαν ακούστηκε να λέει: «3… Μαγικός αριθμός ειδικά στην Ελλάδα. Σκεφτήκαμε μήπως ονομάζαμε την εκπομπή “Τρία πουλάκια κάθονταν”, “Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν”». Τα λογοπαίγνια με τον αριθμό 3, όσοι δηλαδή είναι και οι παρουσιαστές, συνεχίστηκαν.

Η φωνή από το βαν κατέληξε όμως πως: «Αλλά τίποτα δεν μας κάθισε καλά. Οπότε κυρίες και κύριοι ξεκινάει το Ράδιο Αρβύλα…» και μ’ αυτόν τον τρόπο έγινε σαφές ότι το Ράδιο Αρβύλα δεν αλλάζει όνομα.

«Πόσα βίντεο και πόσες ευχές έχουμε από σας και δεν μπορούμε να τις δείξουμε όλες. Παλιόπαιδα, μας έχετε συγκινήσει και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μόνο την αγάπη σας κρατάμε από το 2021 που φεύγει… Στο διάολο 2021!», τόνισε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις νέες θέσεις των συνεργατών του.

«Είναι η πρώτη φορά που θα θαυμάσετε το αριστερό προφίλ του Χρήστου Κιούση. Ευτυχώς είναι το ίδιο χάλια με το δεξί, δεν θα υπάρξει καμία ουσιαστική αλλαγή», είπε με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ