Ράδιο Αρβύλα: Τι αποκάλυψε η δικηγόρος του Αντώνη Κανάκη για την κόντρα με τον ΣΚΑΪ – ΒΙΝΤΕΟ

Νέες πληροφορίες για την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη και των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» από τον ΣΚΑΪ, μετέδωσε η «Φωλιά των Κου Κου».

Και ενώ πηγές του καναλιού αναφέρουν πως ο ΣΚΑΪ δεν θέλει να δώσει συνέχεια στα δικαστήρια, σύμφωνα με την πληρεξούσια δικηγόρο του Αντώνη Κανάκη, Χριστίνα Παναγουλέα, φαίνεται πως η διαφορά αυτή θα ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης. «Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παναγουλέα στην επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο δημοσιογράφος του STAR δεν είναι απίθανο το νέο τηλεοπτικό σπίτι του Αντώνη Κανάκη και των «Ράδιο Αρβύλα» να είναι το OPEN.Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ