Ράδιο Αρβύλα: Ο ΠΑΣΟΚτζής απάντησε στο «καυτό ερώτημα» – Είναι ΠΑΣΟΚ;

Ο Αντώνης Κανάκης ήταν καλεσμένος στο “Ενώπιος Ενωπίω” και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την εκπομπή οι στενοί συνεργάτες του στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα“. Έτσι, ο Κωστάκης και ο… ΠΑΣΟΚτζης μίλησαν για την γνωριμία τους και απάντησαν σε… καυτές ερωτήσεις όπως το αν τελικά ο ΠΑΣΟΚτζης είναι ΠΑΣΟΚ!.

Αντώνης Κανάκης: Όσα είπε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – «Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο»

«Ζω την εκπομπή στο 100%. Το ζούμε όλοι. Ειδικά τα πάρτι του “Βινυλίου” που εκεί γίνεται… προσπαθούμε να είμαστε συγκρατημένοι να μην απασφαλίζουμε γιατί είναι και τηλεοπτική εκπομπή, πάντα έχουμε το νου μας να φτάνουμε μέχρι ενός σημείου» άρχισε να περιγράφει ο συνεργάτης του παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα.

Εκείνη τη στιγμή τον διέκοψε ο Αντώνης Κανάκης και τον ρώτησε αν φοράει το δαχτυλίδι, με τον «ΠΑΣΟΚτζή» να απαντάει «Είμαι τυπάς. Ο Νονός (σ.σ η γνωστή ταινία με τον Μάρλον Μπράντο)». Τότε ο Αντώνης Κανάκης αναφώνησε, κάνοντας τον σταυρό του «ΠΑΣΟΚ. Είναι τυπάς. ΠΑΣΟΚ, το ορθόδοξο το καλό».

Αντώνης Κανάκης: Η αποκάλυψη για την γνωριμία με την σύντροφό του

Ερωτηθείς για το αν είναι και στην πραγματικότητα ΠΑΣΟΚ ή απλά γίνεται χαβαλές στην εκπομπή, απάντησε: «Αυτό είναι για χαβαλέ, αλλά επειδή το θέτεις έτσι το θέμα κι επειδή ήταν παιδικό μου όνειρο να εμφανιστώ στο “Ενώπιος Ενωπίω” θα σας πω ότι δύο είναι οι μεγάλες αγάπες στη ζωή μου και θα σας στις αποκαλύψω αμέσως τώρα».

Άνοιξε τη ζακέτα του και εμφάνισε ένα μπλουζάκι, το οποίο είχε σχεδιασμένη μια καρδιά και μέσα τον Αντώνη Κανάκη και τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Αντώνης Κανάκης: Η μητέρα του μιλά για πρώτη φορά on camera – «Μετέτρεψε το μπάνιο σε πειρατικό σταθμό»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ