Ράδιο Αρβύλα: Ο κορονοϊός “χτύπησε” την εκπομπή – Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη

Ο κορονοϊός χτύπησε την… πόρτα του “Ράδιο Αρβύλα”. Ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής, Αντώνης Κανάκης έκανε λόγο για κρούσματα του νέου ιού που δυσχεραίνουν το έργο των συντελεστών της εκπομπής, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στους νοσούντες.

Όπως είπε ο Αντώνης Κανάκης, η εκπομπή μεταδόθηκε και σήμερα, παρά τα κρούσματα, καθώς οι εργαζόμενοι που προσβλήθηκαν από τον ιό εργάζονται σε άλλο κτίριο από αυτό που βρίσκεται το στούντιο του «Ράδιο Αρβύλα».

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αλλά είμαστε στον “αέρα”. Έχουμε πολλούς ανθρώπους που έχουν αρρωστήσει από άλλα θέματα κι άλλους που είναι θετικά κρούσματα κορονοϊού. Όλοι βρίσκονται στο βαν, το οποίο βρίσκεται σε άλλο κτίριο και αυτό είναι που μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε στον αέρα», είπε ο Αντώνης Κανάκης και πρόσθεσε: «Να είναι καλά όλα τα παιδιά. Έχουν μείνει δύο άνθρωποι στο βαν, οι μόνοι καινούριοι και καθαροί. Από σήμερα έχουμε περάσει στα βίντεο τον Κωστάκη. Θέλουμε την κατανόησή σας. Θα το πολεμήσουμε όσο μπορούμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ