Πρωτιά για το «Ενώπιος Ενωπίω»

Πρωτιά κατέγραψε η χθεσινή εκπομπή, του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», η οποία φιλοξένησε την Ζωζώ Σαπουντζάκη, σε μια εξομολόγηση για την καλλιτεχνική της πορεία αλλά και για την προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, η εκπομπή σημείωσε 19,2% στο σύνολο κοινού, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 8 μονάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γυναίκες ήταν το κοινό που έδωσε τα υψηλότερα ποσοστά, τα οποία μάλιστα άγγιξαν ακόμα και το 36,4%.

“Φοβάμαι την μοναξιά. Δεν μπορώ να είμαι μόνη μου. Υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου τώρα” αποκάλυψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στη συνέντευξη της. “Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που είμαι μαζί του και είναι η ζωή μου. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Τον γνώρισα πολύ νεότερο, περίπου 20 τόσα χρόνια τώρα, τον είχα πάντα μακριά από την δουλειά μου δεν ήθελα να ανακατεύεται γι’ αυτό δεν τον γνωρίζουν πολλοί” πρόσθεσε. “Παιδί ήθελα να κάνω, το θέατρο δεν θα το άφηνα. Ήταν το φάρμακο μου. Είχα μια ατυχία με τον Ανδρέα, ήμουν τριών μηνών και το έχασα. Μετά έπεσα πάλι στη δουλειά” ανέφερε σχετικά με το γιατί δεν έκανε παιδί. Επίσης μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ωνάση. «Ο Αλέξανδρος Ωνάσης ήρθε στο κέντρο “Πεταλούδα” και έκατσε στην πρώτη καρέκλα. Με είδε, με κάλεσε στο τραπέζι του, μου άνοιξε σαμπάνια και μετά μου μίλαγε συνέχεια». «Τον έβλεπα πως ήταν ερωτευμένος» είπε χαρακτηριστικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Όλοι την ξέρουμε ως “βασίλισσα της νύχτας” αλλά πώς βγήκε το “παρατσούκλι” αυτό; «Το παρατσούκλι το έβγαλε ο Τώνης Μαρούδας, τη δεύτερη χρονιά στην “Παλιά Αθήνα”». «Ακούω ένα βράδυ ενώ ετοιμαζόμουν να βγω: “Και τώρα η βασίλισσα της νύχτας, η Ζωζώ Σαπουντζάκη” και λέω τι ωραίο που ήταν αυτό», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ