Πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου για το Love island

Οριστικά στα τέλη Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το «Love island» με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, παρά τις φήμες που ήθελαν τον ΣΚΑΪ να σχεδιάζει πρόωρη πρεμιέρα του ριάλιτι σχέσεων στα τέλη Αυγούστου για να «αιφνιδιάσει» τον ανταγωνισμό.

Τα γυρίσματα θα αρχίσουν στα Κανάρια Νησιά στις αρχές Σεπτεμβρίου όπως αναφέρει η Reallife.

Το «Love Island» προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο προτού κατακτήσει την κορυφή και αγαπηθεί διεθνώς. Οι παίκτες που συμμετείχαν στο reality έγιναν αμέσως διάσημοι και πολλοί από αυτούς κέρδισαν πάνω από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram μέσα σε μια νύχτα.

Η πρώτη σεζόν του Love Island UK, προσέλκυσε κατά μέσο όρο 570.000 τηλεθεατές ανά επεισόδιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στις επόμενες σεζόν ο αριθμός αυξήθηκε εντυπωσιακά, σχεδόν δεκαπλασιάστηκε, με 5,61 εκατομμύρια τηλεθεατές κατά μέσο όρο ανά επεισόδιο.

Τα συστατικά επιτυχίας του «Love Island» είναι το χιούμορ, η συγκίνηση και το ξεχωριστό casting. Αυτά το έκαναν να απογειωθεί στις καρδιές του κοινού και στους πίνακες τηλεθέασης. Βέβαια έχει δεχθεί και βροχή αρνητικών σχολίων λόγω των “ρηχών” σχέσεων βασισμένων στην εμφάνιση των διαγωνιζόμενων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ