Πρεμιέρα για τη Ζήνα Κουτσελίνη: Οι νέοι συνεργάτες και το συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ για τον Γιώργο Καραϊβάζ

Πρεμιέρα έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη με την εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Με πλατύ χαμόγελο, σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό τους νέους αλλά και τους παλιούς της συνεργάτες, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στον Γιώργο Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε τον Απρίλιο.

«Καλό, καλό μεσημέρι, καλή κι ευλογημένη χρονιά! Επιτέλους 11:59 είμαι εδώ νταν, ημέρα Τετάρτη, καθυστερήσαμε δυο μέρες αλλά ήταν για να γίνουν όλα καλύτερα. Είμαστε εδώ πολύ καιρό, συντονιζόμαστε, ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα» είπε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Για εμένα ξεκινάει μια χρονιά διαφορετική, είναι η έβδομη σεζόν, χωρίς τον αγαπημένο μου φίλο Γιώργο Καραϊβάζ, γιατί ξεκινά από την αρχή η χρονιά, όμως ο Θεός μας ευλόγησε να έχουμε σ’ αυτήν την εκπομπή, που ο  Γιώργος θα είναι πάντα εδώ, πολύ καλούς συνεργάτες» είπε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια υποδέχτηκε τα μέλη της ομάδας της, όπως τον Δημήτρη Δαμιανό, την καταξιωμένη αστυνομική συντάκτρια Άρια Καλύβα, τον έγκριτο και αποκαλυπτικό δημοσιογράφο και εκδότη Πέτρο Κουσουλό, τον έμπειρο δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη και τη Μαρία Παναγοπούλου-Χαρδαβέλλα.

Το βίντεο της λαμπερής πρεμιέρας της εκπομπής του STAR με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Τι είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Γιώργο Καραϊβάζ

“Θέλω να πω το εξής μιας και είμαστε παρόντες όλοι. Για εμάς σ’ αυτήν εδώ την εκπομπή πάντα ήταν και θα είναι ο Γιώργος Καραϊβάζ”, είπε η παρουσιάστρια και προβλήθηκε ένα συγκινητικό βίντεο για τον Γιώργο Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε πριν από πέντε μήνες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ