Πρεμιέρα απόψε για το “Borgen”

Πρεμιέρα απόψε για το “Borgen”

Από την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 22.05 ακριβώς, η ΝΕΤ θα προβάλλει χωρίς διακοπή για διαφημίσεις, την πολιτική σειρά παραγωγής Δανίας (DR – Danish Broadcasting Corporation) Συνομωσίες Εξουσίας  – Borgen.

Η μεγάλη δανέζικη σχολή επιστρέφει με μια εξαιρετική σειρά που έγινε πρώτο θέμα στον Λευκό Οίκο και τη Downing St., μεταφέροντας τη μαγεία του κινηματογράφου στη μικρή οθόνη.

Κεντρικό πρόσωπο της σειράς είναι η Μπριγκίτε Νάιμποργκ, μια φιλόδοξη νεαρή πολιτικός, η οποία καταφέρνει να εξασφαλίσει μια περίλαμπρη νίκη για το κόμμα της και να αναρριχηθεί στον πρωθυπουργικό θώκο. Έρχεται έτσι αντιμέτωπη με την πολιτική ίντριγκα, προσπαθώντας καθημερινά να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τη σκοτεινή πλευρά της εξουσίας και τους ανθρώπους που την περιστοιχίζουν.

 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Πέμπτη 18/10/2012, στις 22.05

 

Επεισόδιο 1ο: Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στη Δανία έχει αρχίσει και οι δημοσκόποι προβλέπουν εκπλήξεις. Η Μπριγκίτε Νάιμποργκ, η οποία για πρώτη φορά κατεβαίνει σε εκλογές ως πρόεδρος του κόμματος, αποφασίζει την τελευταία στιγμή να αγνοήσει τις οδηγίες των συμβούλων της και να κάνει αυτό που πιστεύει. Ο σύμβουλος τύπου του κόμματος Κάσπερ Τζουλ και η δημοσιογράφος Κατρίν Φόνσμαρκμ, που ανήκαν στην επικοινωνιακή ομάδα του κόμματος, τίθενται τώρα στο περιθώριο. 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ