“Ποτέ δεν ξεχώριζα ανθρώπους..”

Αν και ανήκει στο δυναμικό του Πρωινού ΑΝΤ1, η Χριστίνα Πολίτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “Espresso της Κυριακής”, μίλησε με πολύ θερμά λόγια για την παρέα του “Πρωινού mou”, στο ΜΕGA.  Συγκεκριμένα, η Χριστίνα δήλωσε : «Αγαπώ τις παρέες. Μου αρέσει η παρέα του MEGA που είναι χύμα και πειράζονται δημοκρατικότατα. Η Σάσα Σταμάτη είναι η αγαπημένη μου τηλεοπτική φιγούρα. Αγαπώ τους “Δέστε τους”, ζηλεύω – με την καλή έννοια- τον Φώτη και τη Μαρία που δουλεύουν μαζί χρόνια κολλητοί και πεθύμησα τον Γκουντάρα. Αγαπώ τη Ναταλία Γερμανού και τον Θέμη Γεωργαντά. Μου αρέσει πολύ η Ελεονώρα Μελέτη. Έχει πολύ καλή χημεία με το πάνελ, που είναι δυναμικό και με τεκμηριωμένη άποψη”, είπε η γνωστή κοσμικογράφος.Σε ερώτηση αν θα συμμετείχε στο “Πρωινό mou”, η Χριστίνα Πολίτη δεν ήταν αρνητική.

“Δεν έχω ιδέα αν του χρόνου θα πήγαινα στο Πρωινό του MEGA, γιατί τώρα αυτή η περίοδος είναι σαν του σχολείου που θες να έχεις χρόνο για διακοπές. Θα πήγαινα όμως με ανθρώπους που μπορώ να κάνω πραγματική επαγγελματική παρέα. Ο Λιάγκας είναι ακομπλεξάριστος και άνετος άνθρωπος και οι συνεργάτες του κέρδισαν από την εμπειρία του”

Σήμερα και μετά την αναταραχή και τα σχόλια που προκάλεσε αυτή τη συνέντευξη η Χριστίνα Πολίτη θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Έτσι έγραψε στο προσωπικό της blog, στο Gossip-tv.gr :

” Σχετικά με τη συνέντευξη που έδωσα στην Espresso , απάντησα σε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Δηλαδή:  Aν σου έλεγε ο Γιώργος Λεβέντης να πας κριτής στο αγγλικό X Factor θα δεχόσουν? Ναι! Αν σου έκαναν μία ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόταση του χρόνου ? Ναι! Σου αρέσουν οι απέναντι ? Ναι! Είσαι οκ τώρα στο Πρωινό Αντέννα? Ναι! Συμπαθείς Φαίη-Γιώργο? Ναι! Συμπαθείς Σίσσυ-Χρήστο? Ναι!Και πάει μακρυά η βαλίτσα.. Να μην προσπαθούμε να δημιουργούμε θέματα όταν δεν υπάρχουν και να εμπεδώσουμε πλέον πως είμαστε άνθρωποι πάνω απ΄όλα σε ένα μικρό χώρο -μερικοί εδώ και πολλά χρόνια. […] Οταν ξεκινήσαμε το Πρωινό Aντέννα συνέχεια και με το Χρήστο και με τη Σίσσυ – Ζαριφάκι είναι έτσι κι αλλιώς free spirit και επίσης Σελήνη στον Υδροχόο- λέγαμε πόσο δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν άνθρωπο. Με το να επαινείς τον «απέναντι» δεν απαξιώνεις τους δικούς σου. Ανέκαθεν απεχθανόμουν τα “κομματικά” και ξεχώριζα ανθρώπους. Ολοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει εκατοντάδες κύκλους και οι άνθρωποι της τηλεόρασης το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά. Τώρα το να παραφράζουμε πράγματα είναι πολύ εύκολο. Δεν ξέρω για τα πολύ νιάτα αλλά οι νεότεροι τύπου μεσήλικες να ξέρετε πως και εκτιμούμε και πως αγαπάμε ο ένας τον άλλον περισσότερο απ΄όσο νομίζετε”.


Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ