Πώς πέρασαν το πρώτο βράδυ στην Ελλάδα οι φιναλίστ του Survivor – Ποια πληροφορία αναστάτωσε την παραγωγή

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προετοιμασίες της παραγωγής του Survivor ώστε όλα να είναι έτοιμα για τον ημιτελικό του ριάλιτι που έχει σαρώσει την τηλεθέαση.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα έφτασαν στην Ελλάδα οι τέσσερις φιναλίστ και οι υπεύθυνοι κατάφεραν να ξεφύγουν από τους δημοσιογράφους, τους φωτογράφους αλλά και τους φίλους των παικτών που τους ακολουθούσαν με τα οχήματα τους ακόμη και μέσα στην Αττική Οδό και οδήγησαν τους παίκτες στο σπίτι που έχει κλείσει η παραγωγή για τη διαμονή τους σε περιοχή των βορείων προαστίων.

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν πως πρόκειται για μονοκατοικία που διαθέτει κήπο με γκαζόν. Επίσης τα οχήματα της παραγωγής θα μπορούν να μπαίνουν με ασφάλεια στο σπίτι, καθώς έχει υπόγειο πάρκινγκ που συνδέεται με σκάλα με το εσωτερικό της πολυτελούς κατοικίας.

Η πληροφορία που αναστάτωσε την παραγωγή

Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει ανεπηρέαστους τους παίκτες πριν από τον ημιτελικό, ενώ δεν θέλει να έχουν εξωτερική ενημέρωση για το τι συμβαίνει λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το μεγάλο φινάλε.

Μια πληροφορία για ύπαρξη κινητού αναστάτωσε τους υπεύθυνους, οι οποίοι μόλις οι παίκτες έφτασαν στο σπίτι των βορείων προαστίων έκαναν φύλλο και φτερό τις αποσκευές των παικτών χωρίς να εντοπίσουν κάτι.

Η ενημέρωση που είχαν ήταν ότι κάποιος από τους φίλους των παικτών που τους περίμενε στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, τους έδωσε ένα κινητό τηλέφωνο, πληροφορία όμως που δεν επιβεβαιώθηκε.

Παραγωγή Survivor: Δεν φεύγει κανείς

Επίσης, οι παραγωγοί γνωρίζοντας την έντονη συναισθηματική φόρτιση των παικτών που τους τελευταίους πέντε μήνες έχουν ξεπεράσει τα όρια της αντοχής τους στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου έχουν δώσει εντολή στους υπεύθυνους ασφαλείας να αποτρέψουν κάθε προσπάθεια που τυχόν γίνει από τους φιναλίστ να βγουν από το σπίτι.

Τέλος, πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν πως από νωρίς σήμερα το πρωί οι παίκτες του Survivor πήγαν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στο Λαγονήσι, ενώ νωρίς το απόγευμα θα μεταβούν στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ