Πορτοκάλογλου: Με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα συναντηθήκαμε σε φάση ωριμότητας – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Με τον Λαυρέντη αυτό που συνέβη, συνέβη μόνο και μόνο γιατί βρεθήκαμε μετά από 40 χρόνια παράλληλης πορείας, σε φάση ωριμότητας και δεν είχαμε να αποδείξουμε κάτι ο ένας στον άλλον, οπότε έγινε ένα μαγικό πράγμα εκείνη τη χρονιά. Εγώ όταν το σκέφτομαι όλο αυτό, λέω “κάλλιο αργά παρά ποτέ”».

Για το Νίκο Πορτοκάλογλου μίλησε και η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μαρία Κλάρα: «Ο πατέρας μου με τον Νίκο είχε μια πολύ έντονη σχέση. Ήταν κάτι σαν μια συμπαντική συμφωνία. Θέλανε από πάντα να δουλέψουν μαζί. Δε γινόταν ποτέ όμως. Ήταν πολύ καρμικό όταν έγινε όλο αυτό. Ήταν τελείως αντίθετοι, τελείως διαφορετικοί ο ένας από τον άλλον, αλλά νομίζω πως αλληλοσυμπληρώνονταν.  Ήταν ένα πολύ συναισθηματικό πρόγραμμα. Σου δημιουργούσε μια νοσταλγία.

Εγώ θυμάμαι να με παίρνει με το αμάξι και πάντα ακούγαμε τραγούδια του Νίκου. Δηλαδή υπήρχε πάντα στην καθημερινότητα μας. Όταν μεγαλώνεις το παιδί σου με έναν καλλιτέχνη κάτι σημαίνει αυτό. Και επίσης θυμάμαι πολύ έντονα να υπάρχει μια κοινή αναφορά στις γυναίκες τους, στις οικογένειες του, οπότε έμεινε αυτό και μετά που «έφυγε».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.