“Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;” – Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δεν είναι συγκλονιστικό ότι με 15 ερωτήσεις μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου;

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων “Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;” έπειτα από 16 χρόνια επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Στην παρουσίαση θα βρεθεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. 

“Ένιωσα την ανάγκη να το ξαναδώ στην ελληνική τηλεόραση. Παίζεται συνεχώς παγκοσμίως, δεν έχει σταματήσει ποτέ, και επιπλέον κάτι πολύ σημαντικό, δίνει χρήματα στους ανθρώπους. Σε πολύ δύσκολους καιρούς παίρνουν λεφτά οι άνθρωποι” δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα προς τους τηλεθεατές να δηλώσουν συμμετοχή.

“Είναι μόνο 15 ερωτήσεις. Δεν είναι συγκλονιστικό ότι με 15 ερωτήσεις μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου” ανέφερε ο παρουσιαστής.

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; – Πρεμιέρα τη Δευτέρα του Πάσχα

Πρεμιέρα τη Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου στις 20:00 και καθημερινά την ίδια ώρα, οι παίκτες θα διεκδικούν από 500 μέχρι και 100.000 ευρώ, αρκεί να δίνουν σωστές απαντήσεις.
15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ