Ποιος Μαυρίδης; Το “καρφί” της Φραντζή για την Αποστολία Ζώη: “Άλλαξε σε μία νύχτα” – ΒΙΝΤΕΟ

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Δήμητρα Φραντζή στο “Πρωινό”, λίγο μετά την αποχώρησή της από το Nomads. Η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού επιβίωσης, μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Αποστολία Ζώη.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως διπρόσωπος, απάντησε: «Το ίδιο έχει αναρωτηθεί ο κόσμος για άλλα άτομα; Για την Αποστολία Ζώη για παράδειγμα. Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι ένα παιδί 40 ετών. Είναι ειλικρινής και δε νομίζω να υπήρξε στιγμή που να υποκρίθηκε. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Δεν μπορώ να καταλάβω το μένος που υπάρχει για τον Μαυρίδη. Είναι ακριβώς αυτός που βλέπουμε, δεν υπάρχει κάτι πίσω από τις κάμερες. Όποιος δεν τον γουστάρει, απλά ας κάνει πέρα».

«Στο παιχνίδι είδα μία Αποστολία Χ στην αρχή και μέσα σε μία νύχτα μία άλλη Αποστολία», είπε και πρόσθεσε: «Στην αρχή υπήρχε ηρεμία… Όταν ήρθε η ένωση όμως μέσα σε μία νύχτα ήρθε ο εφιάλτης! Κλίκες, υποθέσεις, να μιλάνε πίσω από τις πλάτες… Δεν υπήρχε στιγμή να έχουμε πει κακά πράγματα για κάποιον παίκτη. Μέχρι που κάποια στιγμή καθόμουν στο παγκάκι και έρχεται μία παρέα και άρχισε να μου λέει για τον Κατσινόπουλο. Η Αποστολία σε μία κατάσταση θυμού και με ρωτούσε για το ποιος έπαιρνε αποφάσεις στην ομάδα και άρχισε κάτι περίεργα για το ρύζι! Πίσω μου ήταν ο Κατσινόπουλος και απόρησα γιατί έπιασαν εμένα και όχι αυτόν. Γιατί; Για να με πείσουν να τον ψηφίσω;»

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ