Ποια πρωταγωνίστρια από τη σειρά «Ο γιατρός» του Alpha εισβάλλει στον «Όρκο ΙΙ» της ΕΡΤ; – Οι πρώτες φωτογραφίες της από τα γυρίσματα – Αποκλειστικό

Την απολαμβάνουμε στον Alpha στη δραματική σειρά «Ο γιατρός» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Τις επόμενες μέρες όμως θα την βλέπουμε και στην Ερτ αφού μπαίνει στην εξίσου δραματική σειρά «Ο όρκος ΙΙ».

Νάντια Ρηγάτου

Η Δήμητρα Σιγάλα η τηλεοπτική Άννα, σύζυγος του Ανδρέα Βρεττού που υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στη σειρά «Ο γιατρός» θα υποδυθεί έναν ακόμα ρόλο με επιτυχία.

Ο Γιατρός

Η γοητευτική ηθοποιός στα επόμενα επεισόδια του «Όρκου ΙΙ», της σειράς που παρακολουθούμε κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:45, στην ΕΡΤ1, θα υποδυθεί τη δικηγόρο Σύλβια Ρήγα.

Πρόκειται για τη δικηγόρο που εμφανίζεται στη ζωή του Φίλιππου που υποδύεται ο Χρήστος Λούλης, για να τον βοηθήσει να αθωωθεί. Η Σύλβια, η οποία κουβαλά μια θλιβερή ιστορία, γνωρίζει ότι ο Φίλιππος είναι θύμα κι έχει βάλει σκοπό να τον δικαιώσει. Ο Φίλιππος είναι το τελευταίο της χαρτί για να πάρει πίσω την καριέρα και τη ζωή της.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ