Πέννυ Μπαλτατζή για τη συνεργασία με την Πέγκυ Ζήνα: Δεν μπορώ να σκύψω το κεφάλι σε μια άσχημη συμπεριφορά

Στην εγκυμοσύνη της, αλλά και στο τέλος της συνεργασίας της με την Πέγκυ Ζήνα, αναφέρθηκε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε μεταξύ άλλων, για τα συναισθήματά της σχετικά με την απρόσμενη λήξη της συνεργασίας της με την Πέγκυ Ζήνα, σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

“Σαφώς και θίχτηκε η αξιοπρέπεια μου. Τώρα που το σχήμα έχει σταματήσει, νιώθω και πιο άνετα να μιλήσω γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να σταματήσει κάτι και να χάσουν οι άνθρωποι την δουλειά τους. Όταν κάποιος μου μιλάει με ανεπίτρεπτα αγενή τρόπο, θεωρώ ότι το καλύτερο που έχω να κάνω εφόσον του έχω απαντήσει ευγενικά είναι να φύγω. ‘Δεν επιθυμώ την παρέα σας, ευχαριστώ πάρα πολύ, καλή τύχη'” είπε αρχικά η Πέννυ Μπαλτατζή.

Συνέχισε λέγοντας: “Πιστεύεις ότι υπάρχει περιθώριο συζήτησης όταν οι κουβέντες που έχουν ειπωθεί είναι απαξιωτικές τελείως. Όχι, δεν ήταν από άνθρωπο του μαγαζιού. Έχω πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους του μαγαζιού. Όσα γράφτηκαν για θέματα αφίσας είναι μικρότητες. Δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Δεν με πείραξε αυτό”.

“Ήταν σοβαρότερα θέματα ηθικά και εκείνη τη στιγμή, που άκουσα τα λόγια που άκουσα, αισθάνθηκα σε 350 διαφορετικούς χωροχρόνους, 350 διαφορετικά άτομα να ακούν αυτά τα λόγια και κάποιοι από αυτούς σαφέστατα έσκυψαν το κεφάλι για να μη χάσουν το μεροκάματο. Εγώ δεν μπορώ να σκύψω το κεφάλι σε μια άσχημη συμπεριφορά”, κατέληξε η τραγουδίστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ