Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Για μένα είναι το καλύτερο μπότοξ η γνώση – Η φωλιά είναι άδεια»

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου σε συνέντευξη της μίλησε για τις δύσκολες απώλειες της ζωή της, ενώ παραδέχτηκε πως της στοίχισε όταν η κόρη της έφυγε για σπουδές.

Η ηθοποιός που ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» ανέφερε: «Είχα πολλές απώλειες, χρειάστηκε πολλές φορές να πάω παρακάτω, αλλά όχι σε τέτοιου επιπέδου απώλειες. Απώλεια είναι καθετί που τελειώνει σε όλα τα επίπεδα. Μεγαλώνοντας καταφέρνεις να μάθεις πως και μετά από μια απώλεια υπάρχει συνέχεια, ενώ όταν είσαι μικρός δεν το ξέρεις αυτό. Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι δεν πονάς πάρα πολύ. Μαθαίνεις», είπε αρχικά η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Η ηθοποιός συνέχισε: «Προσπαθώ να δω ποια είναι η δική μου απώλεια αυτή την περίοδο. Έχω απώλειες γιατί ο ρόλος της μητέρας αλλάζει. Η κόρη μου πλέον σπουδάζει και είναι μια αυτοδύναμη ύπαρξη. Έχει φύγει καιρό τώρα, αλλά για μια μανούλα είναι πάντα το ίδιο. Η φωλιά είναι άδεια. Μου στοίχισε πολύ που η κόρη μου έφυγε για σπουδές. Ξέρω όμως, ότι είναι για το καλό της. Σπουδάζει ιατρική στην Κρήτη».

Ακόμη αποκάλυψε: «Πήρα το πρώτο μου πτυχίο στα 40, χρωστούσα ένα μάθημα, Πολιτική Δικονομία. Το είχα τάξει στον πατέρα μου, αλλά το έκανα και γιατί δεν θα μου άρεσε να μείνει ημιτελές κάτι. Και χαίρομαι, είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα. Θέλω να κάνω μεταπτυχιακό στη Νομική. Τώρα σπουδάζω Ιστορία Ευρωπαϊκού Πολιτισμού στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Η νεότητα όσο παρέρχεται μπορεί να υποκατασταθεί από τη γνώση, για μένα είναι το καλύτερο μπότοξ η γνώση», τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ