Πάτρα: Η Αγγελική Νικολούλη μιλά για το βίντεο που σοκάρει – “Δεν είναι για τον ‘αέρα’ είναι για τις Αρχές”

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η εκπομπή “Φως το Τούνελ” που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαρτίου. Η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε για ακόμη μία φορά με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, η οποία συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Η μητέρα περιέγραψε ότι κατέγραψε σε ένα βίντεο με τρία μέρη: Τη φωτογραφία που απεικονίζει το μόνιτορ που δείχνει τους παλμούς της Τζωρτζίνας οι οποίοι φτάνουν τους 165 με καλό οξυγόνο και μετά πέφτει στους 61 με μηδενικό σχεδόν οξυγόνο. Κατέγραφε μια το μόνιτορ και μια την κλινική εικόνα του παιδιού. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, έχει ενημερώσει και την αστυνομία.

“Είναι ένα ντοκουμέντο που δείχνει την πτώση οξυγόνου. Υπάρχει βίντεο ολόκληρο που δείχνει την εικόνα. Βέβαια δεν ξέρουμε αν είναι παραποιημένο ή τι είχε προηγηθεί αλλά υπάρχει βίντεο που δείχνει τους σπασμούς του παιδιού και είναι πραγματικά, απ’ ότι έχω μάθει, σοκαριστικό. Δεν είναι για τον ‘αέρα’ σε καμία περίπτωση αλλά για τις Αρχές”, είπε η Αγγελική Νικολούλη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ