Πασχάλης Τσαρούχας: Όποιος υπερασπίζεται κατηγορούμενο, θα τον κρεμάμε στα μανταλάκια

«Απασφάλισε» ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας για όλους όσοι υπερασπίζονται κατηγορουμένους για το ελληνικό #metoo.

«Κάποιοι θέλουν να παίξουν τον ρόλο του “πλυντηρίου”, εγώ δεν εξετάζω τους λόγους, εμείς στο ΣΕΗ είπαμε ότι θα το πάμε μέχρι τέλους», υποστήριξε ο Πασχάλης Τσαρούχας μιλώντας στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” του Mega.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ θα βάλω φυλακή κάποιον», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός για να επισημάνει:  «Αυτός που είναι υπέρ των κατηγορουμένων μπαίνει αυτόματα στη θέση του και θα τον κρεμάμε στα μανταλάκια. Είμαστε ορκισμένοι σε αυτό. Όλοι στο σωματείο, από την πρώτη στιγμή με μεγάλη αγωνία, ήμασταν αποφασισμένοι να μείνουμε ουδέτεροι και να ακούμε όλες τις πλευρές. Να μαζέψουμε στοιχεία. Όπου δεν μπορούσαμε να βρούμε στοιχεία, απευθυνθήκαμε στους αρμόδιους».

Δείτε τι δήλωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας στο Mega:

Πασχάλης Τσαρούχας: Τις πρώτες μέρες έκανα τρεις γύρους το τετράγωνο να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κανείς

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά.

Ο γνωστός ηθοποιός, αφού μίλησε για τον ρόλο του Στάθη στη σειρά “Η γη της ελιάς”, υποστήριξε ότι «πολλοί από εμάς δεν έχουμε δουλέψει με πολλούς από εκείνους που κατηγορούνται, ακριβώς γιατί δεν μπορούσαν να μας κάνουν αυτά που έκαναν σε άλλους ανθρώπους ούτε και θα μπορούσαν να κάνουν αυτά τα πράγματα παρουσία μας και να περάσει έτσι».

«Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν ήξερα πράγματα. Ήξερα για αποκλίνουσες συμπεριφορές, ότι κάποιοι ήταν λίγο βίαιοι, λίγο καβαλημένοι, μέχρι εκεί όμως. Αυτά που υποχρεώθηκα να διαβάσω δεν τα ήξερα», επισήμανε και πρόσθεσε: «Υπήρχαν πολλοί στο σινάφι μας που έλεγαν ότι αυτά είναι γνωστά. Δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε εκτός αν βρίσκονται σε θέση ισχύος. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη. Το ζήτημα είναι εσύ, που έχεις εξουσίας, πώς τη διαχειρίζεται. Η ιστορία δεν έχει ανοίξει ακόμα και δεν ξέρω αν θα ανοίξει… Δεχτήκαμε και απειλές και μπράβο. Δεν φοβήθηκα. Απλά τις πρώτες μέρες έκανα τρεις γύρους το τετράγωνο να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κανείς. Έμενα και λίγο σπίτι, επιφυλακτικός. Όταν αγριεύει το πράγμα αρχίζεις και προσέχεις. Κάποιοι που δεν μιλούσαν, φοβούνταν τον αντίκτυπο που θα έχει στον κοινωνικό τους περίγυρο. Ή ότι δεν θα ξαναβρούν δουλειά».

Τα spoilers για το σίριαλ που πρωταγωνιστεί

Ο ηθοποιός έδωσε και μερικά spoilers για το σίριαλ που πρωταγωνιστεί.

«Έχω διαβάσει 85 επεισόδια μέχρι στιγμής, εσείς έχετε δει τα 18. Αυτή τη στιγμή έχουμε γυρίσει τα 50. Περίμενα την ανταπόκριση του κόσμου γιατί είναι μια ωραία στημένη ιστορία. Ο Στάθης θα είναι με την Ιουλία, ωστόσο θα συμβεί κάτι πολύ άσχημο στη συνέχεια. Επίσης η Βασιλική, λόγω της κακής συμπεριφοράς θα φύγει από το σπίτι και δεν θα ξέρουμε που είναι, οι τηλεθεατές θα γνωρίζουν», αποκάλυψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ