Παρουσία δημοσιογράφων η ενημέρωση για την πανδημία – Πώς “επέστρεψαν”

Με την παρουσία δημοσιογράφων στην αίθουσα Τύπου θα πραγματοποιούνται ...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Με την παρουσία δημοσιογράφων στην αίθουσα Τύπου θα πραγματοποιούνται πλέον οι ενημερώσεις του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό. Αυτό συνέβη και σήμερα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19.

Η παρουσία των δημοσιογράφων έγινε με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Όσοι εκ των διαπιστευμένων συντακτών επιθυμούσαν να συμμετάσχουν έπρεπε να βρίσκονται στο Υπουργείο Υγείας στις 17:00, για να υποβληθούν σε rapid test για την είσοδό τους στην αίθουσα Τύπου.

“Χαιρετίζω την παρουσία των αγαπητών δημοσιογράφων μαζί μσας. Είναι πιο ζεστή η ατμόσφαιρα…” είπε η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου, ξεκινώντας την τοποθέτησή της.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.