Παπουτσάκη για Πιλάφα: Μου έκανε πρόταση γάμου σε μπαρ – Είναι ένα “Α Μale δυνατό” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, ο οποίος, όπως είπε, είναι υποστηρικτικός και έχει κατανόηση.

“Ο Παναγιώτης έχει κατανόηση. Με στηρίζει πάρα πολύ. Είναι πολύ κατανοητικός, δεν είναι ανταγωνιστικός. Είναι μαζί μου, με το μέρος μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό” ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ αποκάλυψε πως ο σύζυγός της δεν ζηλεύει. “Δεν ζηλεύει. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προκαλέσει πολύ την υπομονή του. Είναι πολύ ανθεκτικός και έχει αυτοπεποίθηση. Δεν αγχώνεται ιδιαιτέρως” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Με εμπιστεύεται και έχει μια μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πατάει γερά. Έχει δύναμη. Είναι ένα «A Male δυνατό»”.

Πρόταση γάμου σε μπαρ

“Δεν ήμασταν μαζί ούτε δύο μήνες. Ήμασταν μαζί έναν μήνα και κάτι όταν έγινε η πρώτη -για πλάκα- πρόταση, που τελικά ήταν σοβαρή. Έπαιζα στους «Απατεώνες και Τζέντλεμαν» τότε στο Θέατρο «Παλλάς». Μετά από μία παράσταση πήγα στο μπαράκι που είχαμε τότε με τον αδερφό μου. Ο αδερφός μου μας είπε «Σας βλέπω κάτι συμβαίνει εδώ, πρέπει να την αποκαταστήσεις γιατί αλλιώς μου κόβεις πελατεία». Και απάντησε ο Παναγιώτης «Εε να την παντρευτώ». Λέω τότε και εγώ «Ναι και εγώ θέλω». Μπορεί να ακούγεται επιπόλαιο αλλά ξέραμε μέσα μας ότι θα λειτουργήσει” ανέφερε η Κατερίνα παπουτσάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ