Παπαδημούλης: Ο Σαμαράς “χαστουκίζει” τους εταίρους του

Παπαδημούλης: Ο Σαμαράς “χαστουκίζει” τους εταίρους του

 

«Ακραία αντιδημοκρατική ενέργεια» χαρακτήρισε το κλείσιμο της ΕΡΤ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στην έκτακτη δίωρη εκπομπή του Real Fm με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ενώ τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξετάζει το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής.

Ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Σαμαράς χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το κλείσιμο της ΕΡΤ σαν μία βόμβα κρότου λάμψης, για να σκεπάσει το θρυμματισμό του success story και το φιάσκο της ΔΕΠΑ» και σημείωσε: «Δυστυχώς αυτή η κροτίδα έσκασε στα χέρια του. Δεν λογάριασε τους ανθρώπους που συγκεντρώνονται καθημερινά έξω από το Ραδιομέγαρο».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η ΕΡΤ «δεν ήταν υπόδειγμα δημοσιογραφικής ανεξαρτησίας, ούτε υπόδειγμα ορθής οικονομικής διαχείρισης», ωστόσο υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση μπορούσε να προωθήσει τα σχέδια της αναδιοργάνωσης και της εξυγίανσης με την ΕΡΤ ανοιχτή και όχι με το μαύρο στην οθόνη».

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις των δύο κυβερνητικών εταίρων για το λουκέτο στην ΕΡΤ ο κ Δημήτρης Παπαδημούλης είπε ότι «ο κ. Σαμαράς αντιμετωπίζει τους εταίρους του με έναν διαρκώς πιο ταπεινωτικό τρόπο.Τους “χαστουκίζει” στα μούτρα και τους λέει ότι δεν σας λογαριάζω. Αυτοί φοβούμενοι τις κάλπες αρνούνται να υπερασπίσουν τις θέσεις τους και την αξιοπρέπειά τους με συνέπεια».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ