Πάνος Κιάμος για τη σχέση του με την ιατρική: Πήγα να δω έναν φίλο που είχε χτυπήσει και λιποθύμησα – ΒΙΝΤΕΟ

Στο «Chart Show» του Σαββάτου εμφανίστηκε ο Πάνος Κιάμος που ερμήνευσε μερικές από της μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε τα 30 πιο επιτυχημένα χορευτικά τραγούδια από το 2000 μέχρι σήμερα, και στο Νο1 ήταν το «Φωτιά με φωτιά» του Πάνου Κιάμου.

Στη συνέχεια ο Πάνος Κιάμος κάθισε στον καναπέ με τη Δέσποινα Βανδή και μίλησε για τη σχέση του με την Ιατρική. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε περάσει στον Πανεπιστήμιο αλλά δεν σπούδασε ποτέ Ιατρική.

«Εγώ είμαι της γενιάς που οι γονείς μας θέλανε να γίνουμε γιατροί, δικηγόροι, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί. Ήμασταν καταδικασμένοι. Ήμουν φυτό. Σημαιοφόρος. Όλα τα αριστεία. Μου άρεσε πάντα η μουσική. Εγώ διάβαζα με walkman. Τότε είχαμε walkman. Οι γονείς μου έλεγαν “ή ακούει μουσική και δεν διαβάζει ή δεν ακούει μουσική και το κάνει για να μας σπάσει τα νεύρα”. Γιατί ερχόντουσαν οι βαθμοί και δεν μπορούσαν αν μου πουν τίποτα» εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Μου έλεγαν οι γονείς μου: “η μουσική δεν είναι κάτι σταθερό. Πέρασε στην Ιατρική να έχουμε κάτι σταθερό και μετά”. Εγώ καθώς μεγάλωνα, κατάλαβα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με την Ιατρική γιατί θα έπρεπε να φτάσω 35 με 40 χρονών. Πέρασα Ιατρική, αλλά δεν πήγα ποτέ» συμπλήρωσε.

Μάλιστα ο Πάνος Κιάμος αποκάλυψε ότι δεν έχει καθόλου καλή σχέση με την Ιατρική. «Πήγα να δω έναν φίλο μου που είχε χτυπήσει με το μηχανάκι -ευτυχώς όλα καλά-. Του λέω “Λευτέρη” και το επόμενο που θυμάμαι είναι που ξύπνησα με τα πόδια ψηλά και μου ρίχνανε ζάχαρη στο στόμα. Τότε μου λέει ο Λευτέρης “Εσύ ήρθες να με δεις ή εγώ ήρθα να σε δω”. Δεν το είχα» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ