Παγιδευμένοι: Όλη η αλήθεια για τη ρήξη στις σχέσεις του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ

Σάλος ξέσπασε στα social media μετά την αποκάλυψη ότι οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς “Παγιδευμένοι” Μιχάλης Λεβεντογιάννης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram. Στην κίνηση αυτή μάλιστα, συμμετείχε και ο Πέτρος Λαγούτης, σύντροφος της Λαμπίρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Γεια Σου”, από την αρχή της σεζόν πριν από δύο χρόνια, υπήρχαν σοβαρές διαφωνίες μεταξύ των πρωταγωνιστών, οι οποίες επεκτείνονταν σε προσωπικά ζητήματα. Η κατάσταση ήταν τόσο τεταμένη, που τα συνεργεία στα γυρίσματα χωρίστηκαν σε αντίπαλα στρατόπεδα.

«Από την αρχή υπήρχαν διαφωνίες μεταξύ των πρωταγωνιστών σε πολλά θέματα, οι οποίες κλιμακώθηκαν σε προσωπικά επίπεδα. Στα γυρίσματα υπήρχε ένταση, με τα συνεργεία να χωρίζονται σε αντίπαλα στρατόπεδα. Οι διαφωνίες ήταν τόσο έντονες που στο τέλος της σεζόν πραγματοποιήθηκε κρίσιμη συνάντηση. Παρά τις προσπάθειες να ηρεμήσουν τα πνεύματα, οι εντάσεις συνέχισαν να εμφανίζονται, ακόμη και σε δημόσια γυρίσματα, προκαλώντας δυσαρέσκεια από την παραγωγή και το κανάλι», ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής.

Η εκπομπή επικοινώνησε με τους δύο πρωταγωνιστές, με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη να δηλώνει ότι «Όλα είναι μια χαρά», ενώ η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ περιορίστηκε να στείλει τα φιλιά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ