«Ότι αγαπώ»: Η εκπομπή του Γιάννη Μπέζου έκανε πρεμιέρα – Τα πρώτα λόγια του ηθοποιού

Έναν νέο ρόλο υποδύθηκε ο Γιάννης Μπέζος στην τηλεόραση, αυτόν του παρουσιαστή καθώς το βράδυ του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου έκανε πρεμιέρα η νέα μουσική εκπομπή του OPEN, «Ότι αγαπώ».

Ο αγαπημένος ηθοποιός θέλησε να πει δυο λόγια καρδιάς για όσα πρόκειται να παρακολουθήσει το κοινό πριν καλωσορίσει την παρέα της πρώτης του εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φίλοι και φίλες, καλησπέρα σας! Σας καλωσορίζουμε στην παρθενική μας εκπομπή, την μουσική εκπομπή η οποία έχει τον τίτλο «Ότι αγαπώ». Ο τίτλος σίγουρα δεν είναι πολύ πρωτότυπος, είναι όμως αληθινός. Δηλαδή θα τραγουδάμε τραγούδια που αγαπάμε, με ανθρώπους που αγαπάμε και επιδίωξη μας είναι αυτό να γίνει κοινή ανάσα μαζί σας. Θα πει κάποιος, «πάλι θα κάνετε μια εκπομπή για το τραγούδι;». Γιατί όχι. Θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε αυτά που εμπεριέχουμε όλοι μας. Δηλαδή την μελωδία και τον λόγο. Επιμένω ιδιαίτερα στον λόγο, δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση στον στίχο διότι ο στίχος είναι αυτός ο οποίος μας θυμίζει πράγματα που μας πόνεσαν ή πράγματα που μας έκαναν ευτυχείς. Κοινώς ο στίχος μας παρηγορεί όταν ντύνεται με μια ωραία μελωδία».

«Θα λειτουργήσουμε με όχημα ανθρώπους οι οποίοι έχουν ισχυρή παρουσία στο τραγούδι είτε στη σύνθεση είτε στη στιχουργική είτε στην ερμηνεία φυσικά. Θα γίνει μια απόπειρα να τραγουδήσουν και πράγματα που αγαπάνε πέρα από το ρεπερτόριο τους. Αυτό θα αποδείξει ότι τα τραγούδια που χαϊδεύει ο χρόνος είναι διαχρονικά διότι μόνο το βάθος του χρόνου πιστοποιεί την επιτυχία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ