Ο εμβληματικός σεφ Wolfgang Puck επιστρέφει για να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους του Governors Ball, αμέσως μετά την απονομή των βραβείων Όσκαρ, με μια ποικιλία γεύσεων που συνδυάζουν το παραδοσιακό με το καινούργιο. Μαζί με την ομάδα του, έχει δημιουργήσει ένα μενού που αντανακλά τις προτιμήσεις των αστέρων του Χόλιγουντ, με έμφαση στην ασιατική κουζίνα και αγαπημένα κλασικά πιάτα.
Φέτος, οι γεύσεις από την Ασία κυριαρχούν, με μικρά πιάτα σούσι και σασίμι, καθώς και παραδοσιακά ιαπωνικά izakaya πιάτα, όπως το κοτόπουλο, που υπόσχονται να γοητεύσουν τους καλεσμένους. Εκτός από αυτά, οι κλασικές γεύσεις παραμένουν πιστές, με πιάτα όπως ο καπνιστός σολομός, η μακαρονάδα με τυρί και αρακά, και το αγαπημένο των Αμερικανών, το Mac & Cheese με τυρί Cheddar. Για τους λάτρεις των εκλεκτών κρεάτων, ξεχωρίζει το Miyazaki Wagyu, ένα από τα καλύτερα μοσχαρίσια κρέατα στον κόσμο, το οποίο έχει κερδίσει την αγάπη των θαυμαστών του σεφ Puck όλα αυτά τα χρόνια.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο σεφ Puck συνεργάζεται και φέτος με τον Elliot Grover, ο οποίος φέρνει μαζί του μια “γεύση από Λονδίνο”, προσθέτοντας έναν ευρωπαϊκό αέρα στην εκλεκτή βραδιά του Χόλιγουντ. Η συνύπαρξη αυτών των δύο ταλαντούχων σεφ υπόσχεται ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι που θα συναρπάσει τους διακεκριμένους καλεσμένους της βραδιάς.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Έχουμε πάντα κάποια νέα πράγματα, αλλά στους ανθρώπους αρέσει πολύ η παράδοση», δήλωσε πρόσφατα στο lamag.com ο θρυλικός σεφ στο Λος Άντζελες και πρόσθεσε: «Πρέπει να φτιάξουμε την πίτα με κοτόπουλο, για τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τη Μπάρμπρα Στρέιζαντ σε περίπτωση που εμφανιστούν, αλλά και για πολλούς άλλους. Και μετά έχουμε νέα πιάτα, όπως φέτος, έχουμε τα ταϊλανδέζικα noodles και τα φτιάχνουμε με τζίντζερ, σκόρδο και λίγη σαμπάνια… Λατρεύω την ασιατική επιρροή. Πάντα μου άρεσε το ασιατικό φαγητό — μου αρέσουν τα μπαχαρικά».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.