Οι Πανθέοι: Ο Μαρμάρης καλύπτει τα νώτα του

Οι ήρωες προσπαθούν να ανακαλύψουν την αλήθεια και να καλύψουν τα εγκλήματά τους στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», σήμερα στις 18.40.

Ο Κίτσος δέχεται να βρεθεί με τον πατέρα του, πιστεύοντας ότι θα ακούσει επιτέλους τον πραγματικό λόγο που έφυγε και τους παράτησε όταν αυτός ήταν ακόμα παιδί. Η Χρυσοστόμη πλησιάζει επικίνδυνα στην αποκάλυψη της σχέσης του Κίτσου με τη Μάρμω ενώ ο Ανδρέας συνεχίζει να κρατάει αποστάσεις από τη γυναίκα του.

Η άρνηση του Σολδάτου να βοηθήσει τον Στάθη να καλύψει την τρύπα που δημιουργήθηκε στα λογιστικά της ΦΙ-ΠΑΝ και η σύγκρισή του με τον πατέρα του, τον Παύλο Μονογιό, κάνουν τον Στάθη να αρχίσει ξανά να ψάχνει το παρελθόν.

Στο Γραμματικό, ο Στέφανος ψάχνει να βρει δυναμίτη για να ανοίξει μόνος του τη στοά στα μεταλλεία. Η Ουρανία, πιστεύοντας ότι ο Σπύρος έχει φύγει εσώκλειστος σε σχολείο στο εξωτερικό, αποφασίζει να του γράψει ένα γράμμα.

Ο Γαλάτης αποφασίζει να υπογράψει το διαζύγιο με τη Δέσποινα. Ο Μανιάτης είναι έτοιμος να αποκαλύψει την ταυτότητα του Μαρμάρη, όμως ο τελευταίος δεν θα το αφήσει έτσι…

«ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ»

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.40, στον ΣΚΑΪ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ