Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας μοιράζεται τις ανησυχίες του με τη Νίνα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην εμβληματική σειρά «Οι Πανθέοι» στον ΣΚΑΪ. Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο απόψε, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στις 21:00. Η Νίνα (Κ. Καρβούνη) προσπαθεί να συνετίσει τον Κίτσο (Μ. Σαράντης) και του ζητά να προλάβει τη Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ) πριν αποκαλύψει τα πάντα στον Ανδρέα (Α. Χειλάκης).

Η Μάρμω, την τελευταία στιγμή, συγκρατείται από μόνη της κι αποφασίζει να μην πληγώσει τον σύζυγό της. Ζητά από τον Κίτσο λίγο χρόνο μέχρι να καταλήξει σε κάποια απόφαση. Ο Ανδρέας, από τη μεριά του, ζητά τη συμβουλή της Νίνας για να διαχειριστεί την παράξενη συμπεριφορά της Μάρμως κι εκείνη καταφέρνει να τον καθησυχάσει. Ο Μαρμάρης (Μ. Συριόπουλος) προσπαθεί επίμονα να έρθει σε επαφή με τον Ανδρέα αλλά η τύχη δεν φαίνεται να τον ευνοεί.

Μια μακρινή ανάμνηση του Ισίδωρου (Ν. Χατζόπουλος) τον στρέφει και πάλι στην έρευνα για το παρελθόν της Μιρέλλας (Ε. Τοπαλίδου) ενώ ο Χρυσίνας (Α. Μούκανος) ανησυχεί όλο και περισσότερο για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει η δασκάλα. Η Θάλεια (Β. Διαμαντοπούλου), στην προσπάθειά της να βρει τη σορό του Δημήτρη (Γ. Ίτσιος), στρέφεται στον Ανδρέα. Κι ενώ η επίσκεψή της στο σπίτι τους, συγκινεί τη Μάρμω και την φέρνει πιο κοντά στον Ανδρέα, η Σεβαστή (Ε. Καρακάση) έρχεται αντιμέτωπη με ένα συγκλονιστικό μυστικό…

Δείτε το απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ