Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας εκτοξεύει τα βέλη του στον Κίτσο

Η εμβληματική σειρά «Οι Πανθέοι» συνεχίζεται απόψε, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ, με καταιγιστικές εξελίξεις. Ο Ανδρέας (Α. Χειλάκης) προτείνει στη Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ) να βγουν έξω οι δυο τους. Η Μάρμω, αν και δεν δείχνει να έχει ιδιαίτερη διάθεση, δέχεται χωρίς να ξέρει πως στο μέρος που θα πάνε θα βρίσκεται και ο Κίτσος (Μ. Σαράντης)!

Οι συμβουλές του Στάθη (Σ. Σταμούλης) προς τον Φάνη (Θ. Κουρλαμπάς) για να φέρει πίσω τη Βέτα (Χ. Αλεξανιάν) στο σπίτι τους όχι μόνο δεν θα πιάσουν τόπο αλλά θα φέρουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Φάνη. Ο Ισίδωρος (Ν. Χατζόπουλος), μετά την επίσκεψή του στην Καλή (Μ. Αλιφέρη), πηγαίνει στη Χρυσοστόμη (Κ. Δανδουλάκη) και απαιτεί να μάθει όσα ξέρει και πρώτα απ’ όλα ποιος είναι επιτέλους το νόθο παιδί!

Η Λιάνα (Ι. Καραμήτρου) περνάει όλο το βράδυ στο Γραμματικό και έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον ξάδελφό της, τον Θωμά (Γ. Κατσιμίχας) ενώ ο Γαζής (Κ. Ελματζίογλου) βρίσκει τον Φάνη και του κάνει μια πρόταση που θα δημιουργήσει καινούργιες αναταράξεις στις ζωές των Πανθέων.

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε το συγκλονιστικό trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ