Οι Πανθέοι: Η Δέσποινα προειδοποιεί τον Φάνη για τον Στάθη

Η εμβληματική σειρά «Οι Πανθέοι» συνεχίζεται απόψε, Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ με συνταρακτικές εξελίξεις. Στο 16ο επεισόδιο, η δολοφονία του συμβολαιογράφου Οικονόμου, δημιουργεί νέα ερωτηματικά στους Πανθέους.

Ο Ισίδωρος (Ν. Χατζόπουλος) υποψιάζεται πως ήταν τα οικογενειακά τους μυστικά που τον βάλανε στο στόχαστρο και μοιράζεται αυτές τις ανησυχίες με τον Φάνη. Η Νίνα (Κ. Καρβούνη) εξηγεί στη Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ) πως η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Κίτσου (Μ. Σαράντης) απέναντί της, κατά πάσα πιθανότητα, κρύβει έρωτα. Ο Ανδρέας (Α. Χειλάκης), συγκλονισμένος από τις συλλήψεις και τα επεισόδια στη χώρα, επισκέπτεται τον Μεταξά (Ι. Δεγαΐτης) προκειμένου να κατανοήσει τις προθέσεις του.

Η Νίνα γεμάτη ενοχές, μετά την απιστία της με τον Μαρμάρη (Μ. Συριόπουλος), επιχειρεί να συμφιλιωθεί με τον Λουκά (Π. Δεντάκης) ενώ παράλληλα ετοιμάζει τα εγκαίνια της κλινικής. Η Δέσποινα (Μ. Καλλιμάνη) προειδοποιεί τον Φάνη (Θ. Κουρλαμπάς), για το καλό όλων τους, να μην αφήσει τον Στάθη (Σ. Σταμούλης) να πλησιάσει τα αρχεία της ΦΙ–ΠΑΝ.

Η Πέλλα (Ι. Μπαλτσαβιά) κάνει μια ύστατη προσπάθεια με τη βοήθεια της Ματούλας (Σ. Αδαμοπούλου) να ανακαλύψει τον άντρα που την έμπλεξε στην υπόθεση του φόνου του Ιταλού διπλωμάτη, ο Μαρμάρης όμως είναι ένα βήμα μπροστά. Ο Ισίδωρος επιχειρεί να στριμώξει τη Χρυσοστόμη (Κ. Δανδουλάκη) για να πάρει απαντήσεις σχετικά με το παρελθόν των Πανθέων, ενώ την ίδια στιγμή η Μάρμω αποφασίζει να αντιμετωπίσει ευθέως τον Κίτσο.

Δείτε Sneak Preview από το αποψινό επεισόδιο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ