Οι ημέρες που θα προβληθούν τα τελευταία επεισόδια για τα σίριαλ μέσα στο καλοκαίρι

Μία ακόμη τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της, με τις αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού να ρίχνουν σύντομα αυλαία. Μέσα στο καλοκαίρι, κάποια σίριαλ ρίχνουν οριστικά τίτλους τέλους, ενώ άλλες σειρές ολοκληρώνονται προσωρινά και θα συνεχιστούν το φθινόπωρο με νέο κύκλο επεισοδίων.

Στον ΑΝΤ1, η δραματική σειρά «Παγιδευμένοι», που κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, τελειώνει για φέτος την Τρίτη 4 Ιουλίου με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο και θα επιστρέψει με καινούργια επεισόδια την επόμενη σεζόν.

Στο Open, o «Έρωτας Φυγάς», η επιτυχημένη σειρά της απογευματινής ζώνης του καναλιού, κλείνει την Παρασκευή 23 Ιουνίου και πρόκειται να συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. Τη θέση του «Έρωτα Φυγά» το καλοκαίρι, παίρνει η επιτυχημένη παραγωγή «Το μυστικό της πεταλούδας», η οποία κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 26 Ιουνίου και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Στο Mega, το «Μαύρο Ρόδο» ρίχνει οριστικά αυλαία και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί την Κυριακή 9 Ιουλίου. Επίσης, στη «Γη της Ελιάς» ο δεύτερος κύκλος ολοκληρώνεται την Πέμπτη 6 Ιουλίου. Την επόμενη σεζόν η καθημερινή σειρά πρόκειται να επιστρέψει με τρίτο κύκλο επεισοδίων.

Στον Alpha, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Σασμός», για τη φετινή σεζόν, θα προβληθεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου. Η σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» κλείνει φέτος ένα κύκλο δέκα ετών την Τρίτη 4 Ιουλίου και τη νέα σεζόν θα επιστρέψει με αλλαγές στο καστ των ηθοποιών. Επίσης, την Πέμπτη 13 Ιουλίου ρίχνει οριστικά τίτλους τέλους, η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, δεν πήρε το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Στο Star, το «IQ 160» θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές την Κυριακή 2 Ιουλίου και θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν.

Στον ΣΚΑΙ, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Γλυκάνισος» θα προβληθεί το Σάββατο 1η Ιουλίου.

Οι σειρές που κράτησαν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, την τηλεοπτική σεζόν 2022-2023, ολοκληρώνονται και τη θέση τους, στο καθημερινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών, παίρνουν το καλοκαίρι αγαπημένες σειρές που θα προβληθούν σε επανάληψη, αλλά και νέες αξιόλογες παραγωγές.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ