Οι Houston θα γίνουν ριάλιτι

Ενα νέο reality show, θα κάνει φέτος πρεμιέρα στο αμερικάνικο κανάλι Lifetime : με πρόχειρο τίτλο “The Houston Family Chronicles,” το show θα καταγράψει τη ζωή της την κόρη της Whitney, Bobbi Kristina; της μητέρα της Cissy; του αδελφού της Gary της γυναίκας του Pat Houston- που ήταν και η μάνατζερ της Whitney – και της έφηβης κόρης τους, Rayah.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού, το “Houston Family Chronicles” θα παρακολουθεί την Pat και τον άντρα της, καθώς αναλαμβάνουν μια μεγάλη πρόκληση : την πρόκληση “να στηρίξουν και να καθοδηγήσουν την Bobbi Kristina, που πια πρέπει να βρει το δρόμο στη ζωή μόνη της, χωρίς την υποστήριξη του ανθρώπου που ήταν πάντα το στήριγμά της : της μητέρας της”.

Η Pat Houston πρόσθεσε πως το show θα στηριχτεί σε ένα δικό της project για την τηλεόραση που σχεδίαζε εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά σίγουρα, ο θάνατος της αδερφής της, τον περασμένο Φεβρουάριο “θα επηρεάσει την κατεύθυνση του show”. “Eλπίζω”, πρόσθεσε “πως αυτοί που θα το δουν, θα μάθουν κάτι παρακολουθώντας τη δική μας οικογένεια να προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές της και να προχωρήσει”…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ