“Οι Έλληνες θα αναγεννηθούν”

Για όλους και για όλα μιλάει σε συνέντευξή του στο thesout.gr ο Γιάννης Ζουγανέλης.

“Πρέπει να διαμαρτυρόμαστε και πρέπει να προστατεύουμε τις πορείες από προβοκάτορες. Οι σημερινές μορφές εξουσίας έχουν τελειώσει ενώ το όραμα για την επόμενη ημέρα είναι να αντιληφθούμε πως δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός, να μη σκεφτόμαστε να θέλουμε να μπούμε στο Δημόσιο και να γλύφουμε τους βουλευτίσκους για να βάλουμε τα παιδιά μας στο Δημόσιο για να γίνουν ηλίθια και χωρίς καμμία πρωτοβουλία. Αν τα ξεχάσουμε όλα αυτά και μπούμε σε μία διαδικασία πνευματικής ανάταξης, τότε θα σκίσουμε”, είπε, σχολιάζοντας με το δικό  του μοναδικό τρόπο τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα. 

Ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν άφησε ασχολίαστους και τους… Γερμανούς: “Είμαστε ένας λαός που πολέμησε τους Γερμανούς τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, όπου τους ξαναπολεμάει τώρα για να μη μας αφαιρέσουν τα πάντα, όπως τότε. Αυτοί οι αλήτες μας βάζουν πάλι στην ίδια μοίρα. Αλλά δεν θα τους αφήσουμε, οι Έλληνες θα αναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους”.

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επίθεση στο Γιώργο Νταλάρα θεωρώντας την αντίδραση αυτών των “απανθρώπων”, όπως είπε χαρακτηριστικά, “χυδαία”:”Ο Γιώργος Νταλάρας, έχει δουλέψει πολύ για το τραγούδι. Οφείλω να σας πω πως με την ιδεολογική του θέση, δεν ταυτίζομαι. Όμως αυτή η αντίδραση δεν είναι η πρέπουσα. Όταν διαφωνείς με την θέση ενός ανθρώπου, να ξέρεις πως είναι σημαντικό που έχει θέση. Να φοβάσαι τους ανθρώπους που δεν έχουν θέση”, τόνισε. Ο κ. Ζουγανέλης δεν θα μπορούσε να μιλήσει και για το νέο του cd “Με γεια το κούρεμα”, το οποίος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά με τη Real News.  Σύμφωνα με τον ίδιο επέλεξε αυτό τον τρόπο, για να μπορέσει να πάει σε όσο πιό πολλά σπίτια γινόταν, όχι γιατί είναι ματαιόδοξος και θέλει να πουλήσει, άλλωστε πλέον ούτε οι παραγωγοί ούτε και οι εταιρείες βγάζουν λεφτά από τα cd. Πηγή: thesout.gr   

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ